1553
Следвайте ни

Четете в "Марица": Ваксините запалиха междузвездни войни

viber icon

Уикенд броят на "Марица" ще ви държи в добро настроение през следващите 48 часа. Сега акцентите, а утре на сергиите ще се убедите, че предложеното надхвърля далеч очакваното.

 

Хлябът поскъпва с 20 ст. от понеделник 

Хлябът в Пловдив поскъпва от понеделник. Почти всички видове на различни производители ще се продават с 20 стотинки отгоре. Доставчиците са предупредили търговците още вчера, че новите цени влизат в сила от 1 ноември. 

 

COVID ваксините запалиха междузвездни войни 

Ваксинацията срещу COVID-19 буквално разцепи България надве, което ни поставя в уникална позиция. Няма друга страна в Европа с толкова голям процент население, което да посреща на нож имунизацията. 

Е, и най-развитите западни цивилизации не са подминати от подобни настроения, макар и в значително по-малка степен. Разбира се, в тази битка най-важен е примерът на известните. Те са слушани, гледани и следвани от милиони. Мнението им има страхотна тежест. 

 

Спират плановия прием и операциите в болниците    

Пикът на COVID-19 вълната доведе до спиране на плановия прием и плановите операции в болниците в Пловдив и областта. Целта е да се осигури ресурс от лекари и санитари, които да подпомогнат работещите в ковид зоните. Това заяви директорът на РЗИ д-р Сийка Димчева след заседанието на Областния кризисен щаб. 

 

Румен Леонидов: Трябва ни нов Пример, а не само нов премиер 

Откак възстановихме Деня на будителите масовият ни патриотизъм опира до гордеене със заслуги, за които нямаме никаква заслуга. 

 

Вдигат две нови забавачки за 300 деца с европари 

Още две детски градини - "Каменица" и нов корпус на “Зорница”, ще бъдат изградени в  пловдивските райони “Централен” и “Южен”. Те са на обща стойност 8, 6 млн. лева, от които по-голямата сума е предоставена на Община Пловдив по ОП “Региони в растеж”. 

 

Даряват лекциите на Димитър Димов на Аграрния университет 

Аграрният университет ще получи в електронен вариант копия на лекциите, които някога  Димитър Димов е изнасял пред студентите като преподавател в пловдивското висше училище. В момента оригиналите се съхраняват в къщата-музей на писателя в София. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Христов

Христов

30.10.2021 | 11:03

Браво на екипа! За отразяването!

Отговори
0 0
Ivan zavet80g albe11g.,

Ivan zavet80g albe11g.,

29.10.2021 | 21:47

Dav atlantiiikk.,️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️

Отговори
0 2
Нали

Нали

29.10.2021 | 21:22

Незнайно защо Марица не отразяват новината, че ЦИК е разпоредила да се броят разписките от машинното гласуване! Другата новина, която няма да прочетете в Марица е, че ДБ са били категорично против броенето и, че досега представители на ДБ са се занимавали с потдръжката на мадуровките! За нас остава загадката, на предишните избори, колко проценти са били преместени от ГЕРБ към патериците на Радев! Естествено, Марица, не споменава нито дума за генерл Гном и Бойкикев, Нали трябва да са в сянка, защото ако ги подпука и тях народнада любов ..... !

Отговори
7 2
Те Марица

Те Марица

29.10.2021 | 23:02

Много новини свързани с Радев не пускат . Ама 14 ти идва . Пускат , не пускат , ще го духат червените б0клуци

Отговори
2 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?