Следвайте ни

Четете в „Марица“: В тези служби няма нито един заразен с COVID-19

viber icon

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни теми и интервюта:

1.   Транспортна стачка ще има в сряда. Превозвачите протестират срещу конкурентите от сивия сектор и "споделеното пътуване". В Пловдив в сряда два часа няма да има транспорт. Решението е взето на национално ниво от Федерацията на превозвачите.

2.   Училищата ще плащат от бюджета си допълнителния отпуск на учителите с ковид. Десетте допълнителни дни отпуск, които трябва да получат преболедувалите ковид учители, ще се плащат от бюджета на училищата,  а не с допълнително финансиране от държавата. 

3.   Общината стартира проекти за над 20 милиона лева с пари от ЕС. Те са финансирани с безвъзмездната помощ по оперативни програми на ЕС и ще се изпълняват в следващите месеци  в Пловдив по нови договори за обществени поръчки на общината.

4.   Метачки и градинари показват, че са с най-здрав имунитет. Сред служителите и работниците на „Чистота” и „Градини и паркове” няма заразени с коронавирус въпреки разрастването на пандемията. В двете предприятия работят около 1000 души. 

5.   Колко субсидии усвоиха за миналата година пловдивските фермери? Цифрите са изненадващи. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Спас безделника

Спас безделника

24.11.2020 | 01:15

Едно престъпление се състои от жертва, извършител, подбудител и помагач ( укривател). Кой, кой е? Боко, министъра, Мангъра, чиновника, доктора и оня труп на стълбите

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?