Следвайте ни

Четете в "Марица": Туроператор взе най-голям пай от ковид помощите в Пловдив

viber icon

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни теми, интервюта и разработки:

Всеки пети богат пенсионер е служил под пагон

Полицаи  и военни получават значително по-високи пенсии от наборите си, показва статистиката на НОИ.

Средната пенсия в Пловдивска област е 404,58 лв., докато за хората, прекарали стажа си под пагон, тя е 737,72 лв. Почти 20 на сто от всички възрастни, които получават над хилядарка в област Пловдив, са били на щат в армията или МВР.

Цената на “патериците” в новия парламент скача драстично

Цената на "патериците" ще скочи драстично в следващия парламент. За това предупреждава в интервю пред вестник „Марица” политологът Страхил Делийски.

4.70 лева за екостикер на автомобила

4.70 лева ще струват новите екостикери, които ще залепяме на предното стъкло на автомобилите си от лятото. От 12 юли при преминаване на годишен технически преглед (ГТП) и замерване на вредните газове возилото ще се категоризира в една от пет възможни  групи. 

Тържество на беззаконието навръх 3 март

Навръх националния празник 3 март активисти от инициативния комитет „Да спасим парка“ се събраха  до хотел "Санкт Петербург", за да отбележат 2 години от началото на битката срещу застрояването в района. „Това е тържество на абсурда и беззаконието навръх националния празник! Такива форми на тържествуване в частна собственост от хора, които не следват законовите правила за да постигнат нещо, ами смятат, че пряко закона могат да го получат, не го толерираме по никакъв начин”, смята адвокатът на собственика Иван Демерджиев.

Туроператор взе най-голям пай от ковид помощите в Пловдив

Националната агенция по приходите одобри десетки фирми от Пловдивска област, кандидатствали за безвъзмездно подпомагане по схемата „Подкрепа чрез оборотен капитал за малки и средни предприятия,  засегнати  от  временните  противоепидемични  мерки“. Лъвският пай ще прибере туроператорът „Емералд травел България“. Компанията, която има офиси под тепетата и София, получава 150 000 лв.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?