1553

Четете в "Марица": Три дни отпуск и почивате десет

"Марица" се завръща на пазара утре с неповторим брой. Нямате право да го пропускате. Вижте акцентите: 

Предизборното ухажване на електората стартира с тока

Макар и до началото на предизборната кампания да има повече от две седмици, родните политици се заеха да ухажват електората. Целта е ясна - всеки търси как да се хареса на избирателите и да натрупа червени точки. В резултат на това, всички непопулярни мерки, реформи и промени в законодателството както на национално, така и местно ниво заминаха за неопределено време във фризера. А като бонус електоратът получи неподозирани и непоискани отсрочки и облекчения. 

 

Бетонният мост пада след вота, Брезовско шосе също може да чака

Събарянето на Бетонния мост се отлага за пореден път за средата на юни, след като отминат изборите две в едно. В Община Пловдив, чийто кмет Костадин Димитров е и градският лидер на ГЕРБ, негласно са решили да не задълбочават напрежението сред избирателите, защото затварянето на пътната връзка между районите „Централен” и „Южен” неизбежно ще доведе до бомбастични задръствания, особено на Коматевско шосе.

 

Един болен с коклюш заразява 17, при ковид - само двама

разкрива в интервю за "Марица" проф. Тодор Кантарджиев. "Лекува се с макролиден антибиотик, предупреждавам, не се хвърляйте на скъпите, които някои ще се опита да ви изпише, за да ви вземат парите. Те не вършат работа", казва култовият професор.


 Три дни отпуск и почивате десет

Тази година празниците през май са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуск, може да се насладите на 10 почивни дни. Същият номер може да се планира също за септември и декември.

 

75% от чуждите инвестиции у нас идват от Евросъюза

Институтът за пазарна икономика (ИПИ) публикува специален доклад, който разглежда в дълбочина участието на България в единния пазар на Евросъюза. Докладът е изготвен по повод 30 г. от създаването на единния пазар на ЕС и 20 г. от присъединяването на основната група страни от Централна и Източна Европа.

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 1 оценки
3/5 от 1 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?