Следвайте ни

Четете в „Марица“: Тепетата живи в подножието, по върховете им - пълна пустиня

viber icon

Синдикатите срещу локдауна в образованието: Искат ваканция от 1 април

Не е удачно системата да работи 2 дни след края на локдауна и преди пролетната почивка на учениците. Има и национална традиция ваканцията да стартира от началото на месеца

Менда Стоянова, председател на Комисията по финанси и бюджет в 44-ото Народно събрание, член на ИК на ГЕРБ:  Даваме повече права на кметовете, но повишаваме и техните отговорностr

Целта е всяка  община  да вземе решение дали да има увеличение на данък върху общия доход на нейните граждани , а с допълнителните средства да се подпомагат  местните бюджети.  

По двама на ден се жалват от работодатели в Пловдивско

Шеф прецака глуха жена пред Бюрото по труда. 760 служители от Пловдивска област са се оплакали от работодателите си заради нарушаване на трудовите им права. 

Строителните магазини изнесоха бизнеса  пред входа

Ако някой клиент не е съвсем сигурен какво точно иска, му се предлага таблет или настолен компютър, откъдето да влезе в онлайн магазина и финално да избере стоката си. 

Тепетата на Пловдив живи в подножието, по върховете им - пълна пустиня

Горе терените периодично се превръщат в сметища и места за събиране на неформални групи. От ОП „Градини и паркове“ разказват, че често пейки от върха на Бунарджика са намирани захвърлени стотици метри надолу по склоновете.

Бербатов и Величков поискаха БФС

Членът на Изпълкома Петър Величков  призна, че може да поеме управлението заедно с Димитър Бербатов, ако му бъде гласувано доверие.

Радина дари Деян с втора мъжка рожба в Пловдив

Звездната двойка Радина Кърджилова и Деян Донков станаха родители за втори път. Малкият Йоан се роди в 8.43 часа сутринта в пловдивската АГ болница „Селена“ с помощта на д-р Даниел Ставрев. 

 

 
 
 
 
 
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?