1553

Четете в "Марица": Телевизията на А1 поскъпва

В бурното море на българската политика и съдебна система имате отличен ориентир - новия брой на вестник "Марица". Акцентите:

 

Който сее предатели в своята нива, жъне предателства

казва в интервю политологът Даниел Стефанов. "Не съм сигурен, че постоянното говорене публично за службите и обвиненията срещу тях са полезни. Ако все пак трябва да говорим какво да се направи там, очевидно е, че има нужда от реформа и то сериозна", казва още той.

"Радостин Василев е типът политик, който се търси от партиите", "За втори път опитват да ни натрапят мнозинство, което заобикаля нормалната човешка логика", са част от акцентите на интервюто.

Последна оферта към ПП: Габриел на първи пост в ротацията и експертен кабинет без Асен и Лорер

Изцяло експертен състав на правителството и Мария Габриел на първи пост като министър-председател в бъдещия кабинет с ротация на премиерите. Това ще е последното предложение, което ще бъде отправено към „Продължаваме промяната” от ГЕРБ-СДС след изтичането на скандалните записи за „изпирането на Борисов” и начина, по който трябва да се кадрува в службите.

Сега топката за реализирането на мандата отново е в „Продължаваме промяната”, откъдето трябва да се съгласят Асен Василев и Даниел Лорер да отпаднат от вече оповестения проект за състав на кабинета.

Телевизията на А1 поскъпва

Нови цени за телевизията на А1 влизат в сила от първи юли. С 1 лев (с ДДС) се увеличава  месечната абонаментна такса на всеки един от допълнителните тв пакети MAX Sport Plus, DIEMA XTRA, HBO и HBO&Cinemax. Поскъпва също месечната абонаментна такса на основната ​тв услуга, която включва някой или някои от пакетите MAX Sport Plus, DIEMA XTRA, HBO и/или HBO&Cinemax. От същата дата, също с левче, се променя цената на всеки един от допълнителните ​тв пакети MAX Sport Plus, DIEMA XTRA, HBO и HBO&Cinemax, както и основната тв услуга, в която е включен някой/и от тях. 

Оцени новината

Оцени новината
3.4/5 от 7 оценки
3.4/5 от 7 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Хотел

Хотел

29.05.2023 | 11:59

През 2 мес вдигат услугите и тормозят хората по телефона всеки ден по няколко пъти с техните измислени промоции

Отговори
8 0
Иванов

Иванов

29.05.2023 | 09:12

Да ще поскъпва иначе си правят реклама че предлагат тв.за 7.99 на месец за целия срок на договора и ако не го спазят какво правите вие клиентите по добре си четете договора преди за подпишете най добре с адвокат идете защото после ще ви излезе далеч по скъпо аз ползвам при тях само предплатен нет и то не винаги отдавна спрях с договорите с тези оператори тоест имаш пари ползваш нямаш не ползваш

Отговори
0 0
1912 кичука

1912 кичука

28.05.2023 | 21:54

Отдавна съм ги запалил.

Отговори
2 0
Телевизия

Телевизия

28.05.2023 | 21:52

В Пловдивско са 5 ефирни, а на времето по същите телевизии беше пълно с реклами как да включим декодера към телеризора, мушнете тук мушнете там, включете тук, що пари отидоха за реклами, е и това трябва да се провери, ами парите на хората за декодери, поизпразниха джобовете на хората, сега пак се заговори за мафия и други неща, ами това не намирисвали на нещо нередно, прибираш парита и орязваш телевизиите и хората хоп пак при опараторите, да ама като това го прави държавата какво ни остава да направим, ами нали държавата продаде честотите за тези неща, е и всички тези неща не ги ли направи държавата

Отговори
7 0
Спокоен

Спокоен

28.05.2023 | 20:52

Аз бях дотук! ЧАОООООО А1 - стигат ми 6-те ефирни телевизии!

Отговори
12 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?