Следвайте ни

Четете в "Марица": Тайните на измамника, лекувал пловдивчани без диплома

viber icon

Утрешният брой на "Марица" ще ви ви ободри по-добре от сутрешно кафе, ще нахрани глада ви, както няма да го направи и най-хубавият виенски кроасан. Репортерите ни са преровили всеки сантиметър, всяка тайна на Пловдив. И не само! Акцентите:

 

Мним доктор бие инжекции, докато е под карантина

Пловдивската прокуратура подхвана мним лекар, който практикува необезпокоявано години наред. Въпросният мъж, представящ се за доктор, е Георги Георгиев, научи „Марица“.

До намеса на държавното обвинение се стигна след като парамедикът Георгиев беше заснет със скрита камера, как, въпреки липсата на правомощия, констатира смърт и издава документ за това, и дори извършва медицински манипулации.

След скандала: Кътова и Алексиев на другарски съд в ГЕРБ

Кандидатурата на нов заместник-кмет на „Северен“ ще  се обсъжда  на разширеното събрание на районната организация на ГЕРБ, което вероятно ще бъде свикано другата седмица.   Както  „Марица“ писа,  вицето Лариса Кътова беше освободена от кмета на района Стоян Алексиев след серия  скандали между двамата.

Общината дава 200 бона за казани за смет

Контейнери за битови и строителни отпадъци ще бъдат доставени за община Пловдив, защото съдовете не стигат, а част от тях - без капаци и колелца - трябва да бъдат подменени.

Доставчик ще се избира на 6 октомври с условието съдовете да се осигурят в срок до два месеца след сключване на договора. Обществената поръчка е на стойност 166 166 лева без ДДС, или близо 200 000 лева с включен данък.

39 000 пациенти не стъпват при джипито

Страхът от зараза от коронавирус отказа през тази година много българи да си направят профилактичи прегледи. Това показват данните на НЗОК. От тях става ясно, че с 416 000 по-малко са профилактичните прегледи, извършени в България за първите шест месеца на ​2020-а, в сравнение със същия период на 2019-а. В Пловдивска област те са с около 39 000 по-малко.

 

И още

Как фермери връщат славата на садовския фъстък?

Всичко около драмата с присъдата на Веселин Марешки.

Плюс най-интересно от светския живот и последните новини за голямата битка между Локо и Тотнъм. 

Коментари (1)

простата кърджалийска пyтка

простата кърджалийска пyтка

14.09.2020 | 21:09

Крадливият пeдераст Тиквата още ли се ослушва ?

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?