2374
Следвайте ни

Четете в "Марица": Такси изядоха 166 лв. от спестяванията на пенсионерите

viber icon

Утрешният брой на вестник "Марица" ще бъде по-интересен от всякога. Не го пропускайте. Ето част от акцентите в него:

Такси изядоха 166 лв. от спестяванията на пенсионерите

Невидимо ги е изяла инфлацията, а видимо - нулевите лихви и най-вече - ежемесечните такси на банката, където са били парите им за черни дни. За капак, накрая трябвало да платят и такса.

Пазим се от наводнение с козметична сеч в коритото на Марица

След многото планове и проекти, разработвани  през последните три петилетки за социализацията  на Марица, в община Пловдив отново се чудят откъде да намерят пари. 

Битката за реката - дълга и все по-скъпа

  90 милиона са нужни, за да се реализират вече разписаните проекти в Община Пловдив – коментар на бившия зам.-кмет на община Пловдив Александър Константинов.

Интервю на проф. Александър Илиев: Българите разбираме от всичко и затова пандемията ни прегази. В последните години на прехода българите са намалили своето ниво на интелигентност и на логическо мислене. Егото не може да бъде по-силно от обществото.

Въвеждат зони за паркиране в Смолян

Наредбата ще влезе в сила след 1 май догодина. Платените паркинги ще са за времето от 8,30 до 17,30 ч. Предстои със следващи решения на Общинския съвет да се определят райони, улици, пътища или части от тях като зони за платено паркиране. 

Отсрочват с една година заемите на животновъдите

Животновъдите могат да подават заявления за отсрочване на задълженията си в областните дирекции на ДФ „Земеделие“ от 22 ноември 2021 г. до 31 януари 2022 г.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?