Следвайте ни

Четете в "Марица": Сметки без кръчмар ли са строежите на двата стадиона  

viber icon

Сметки без кръчмар ли са строежите на двата стадиона  

Община Пловдив обяви обществените поръчки за двата футболни стадиона. Само за ст. "Христо Ботев" сумата е над 50 млн. лева, а за ст. "Локомотив" е над 12 млн. лв., като и за двата проекта се разчита на финансиране от правителството. Такова строителство се реализира за години и ще засегне поне няколко годишни бюджета. Проблемът идва от факта, че тези пари не са налични в сметките на Общината, а се разчита на бъдещи трансфери. 

 

Пловдив се изнесе на басейните в Девин

Десетки пловдивски автомобили може да се видят паркирани край басейните с минерална вода в Девин. В планинския спа курорт е пълно с почиващи от цяла Южна България, но и от морето - Варна, Бургас, Добрич. Има и чужденци - англичани, румънци, италианци, руснаци, макар те да са доста по-малко от минали години. 

 

Интервю: Проф. Владимир Чуков: Няма българска връзка в трагедията в Бейрут

 

Сух режим изправи Сопот на нокти

Близо 9 хиляди жители на Сопот са без питейна вода повече от седмица, в града зрее недоволство, което всеки момент ще избухне. От няколко дни граждани, събрани на малки групи, се молят за дъжд, готови да организират и истински молебен. Драмата с водата на Сопот през летните месеци продължава години наред. 

 

Победителят в Hells Kitchen Реджеп откри своя първи ресторант в Пловдив

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?