Следвайте ни

Четете в "Марица": Служебният кабинет като редовен е силен ход - интервю с доц. Светослав Малинов

viber icon

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни теми, интервюта и разработки:

Майсторът - изчезващ вид, надникът гони 300 лева

Търсенето определя предлагането. Но у нас пак не е така. В сезона на ремонтите да намериш читава бригада, е голям късмет.  Надникът на най-търсените специалисти гони 300 лева, независимо дали са водопроводчици, фаянсаджии, електричари или автомонтьори.

Закриха две паралелки в професионална гимназия

Докато пазарът на труда се задъхва за майстори в строителството, това лято се наложи Регионалното управление на образованието в Пловдив да закрие две паралелки, които трябваше да готвят такива кадри. 

Тютюневият град разцепи Отровното трио

Съдбата на Тютюневия град в Пловдив за втори път разцепи познатото от протестите Отровно трио, в което влизаха проф. Велислав Минеков, адвокатът Николай Хаджигенов и Армен Бабикян. Още в разгара на уличните бунтове професорът отказа да става партиец, докато двамата му съратници влязоха в коалицията на Мая Манолова. 

Интервю: Доц. Светослав Малинов, шеф на Катедра "Политология" в СУ, бивш евродепутат: Служебният кабинет като редовен е силен ход

Ивет Горанова влезе в историята с олимпийска титла в Токио 2020

Чакането свърши - България вече има своя олимпийски шампион. Ивет Горанова спечели златото в категория до 55 кг от турнира по карате в дисциплината "кумите" в Токио.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Проф. Адриан Хенлайн

Проф. Адриан Хенлайн

05.08.2021 | 22:14

Любопитно ми е как един човек, който твърди, че "Служебният кабинет, като редовен е силен ход" може да бъде Доцент. По- нещастен кабинет не сме имали последните 30 години! Само един "политолог" закърмен в миналото може да го твърди.

Отговори
7 11

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?