46

Четете в "Марица": След 2 април ще имаме редовен експертен кабинет под външен натиск

В новия брой на вестник "Марица", който ще излезе утре, можете да прочетете тези и много други увлекателни авторски теми, разработки и интервюта:

Пловдивските полицаи с оръжия като по филмите
Служителите на реда от Пловдивската дирекция на полицията оставят класическия "Макаров" и го заменят с любимия на Джеймс Бонд "Валтер" 9х19. Превъоръжаването е идея на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев, като вече е започнало поетапното ѝ изпълнение в страната.

Битка за властта: 272-ма се надпреварват в Пловдив за 12 депутатски места
Само няколко дни ни делят от поредните извънредни парламентарни избори и колкото да изглежда вяла кампанията според социолози, в битката за държавната власт и този  път участва цяла армия от кандидати. В Пловдив за 12 депутатски мандата се състезават 272-ма кандидати с  листите на  21 партии и коалиции, регистрирани  в 16-а Районна избирателна комисия (РИК). Независими играчи няма.

След 2 април ще имаме редовен експертен кабинет под външен натиск – интервю с анализатора проф. Мария Пиргова

Връщаме блясъка на Стария град
Реставрация на знаковите къщи и калдъръма, който е паметник на културата, обновяване на уличното осветление и нови мерки за ограничаване на достъп в Стария град - това са задачите, които кметът Здравко Димитров постави пред екипа за тази година.

Ученици гравират посланията на областите за Пилон "Рожен"
28-те административни области на страната избраха своите послания към бъдещето, които ще бъдат гравирани в основата на новия Паметник на обединението​- 111-метровия Пилон „Рожен” в Родопите.

Компенсират фермерите с 16,75 млн. евро
Очаква се България да получи подпомагане от земеделския резерв на ЕС в размер на 16,75 млн. евро. С тях ще се компенсират загубите на фермерите, дължащи се на увеличения внос на зърнени и маслодайни култури от Украйна. Освен за България, средства ще има за Полша и за Румъния.

Пловдивчани обраха наградите за шоу, мода и бизнес
Трима пловдивчани обраха наградите на Национални награди за шоу, мода и бизнес Топ 10 на България, което се проведе в столицата. Организатор на събитието бе Красимир Недялков. 

Оцени новината

Оцени новината
4.2/5 от 6 оценки
4.2/5 от 6 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Какви калдарини ще ремонтираш бе Димитров?

Какви калдарини ще ремонтираш бе Димитров?

27.03.2023 | 21:58

Разкопа и затвори цял един район на града "Южен". В този район "Кичук Париж" шест булеварда 43 години чакат да бъдат реализирани. Нагъл гербаджийски мръсник! Никога вече герб! Гадове мръсни! 130 000 души в района чакат герберджийските ла йна да спрат да миришат!

Отговори
5 5

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?