Следвайте ни

Четете в "Марица": Слави Трифонов ще повлече всички надолу

viber icon

В дни на неуспешни мандати "Марица" продължава да удря на пазара с успешни броеве. Силата ни идва от съединението на горещи новини, увлекателни интервюта, точни анализи и пресни клюки. Акцентите от утрешния брой:

 

Ветеринари и юристи напират да стават учители

След увеличенията на заплатите в образованието през последните години и сътресенията на пазара на труда учителската професия е все по-желана. Въпреки наплива към нея обаче, все по-трудно се намират подготвени и мотивирани преподаватели. Ветеринари и юристи напират да преподават в клас, сочат наблюденията на директори. 

 

Слави Трифонов ще повлече всички надолу

Това заяви в интервю за "Марица" социологът Първан Симеонов. Според него Мая Манолова и с най-голям шанс да реализира трети мандат. Какво прогнозира още Симеонов четете в утрешния брой на "Марица". 

 

Мними търговци на криптовалута ужилиха пловдивчани

Пловдивчани станаха жертва на поредна измамна схема, оплакаха се потърпевши пред "Марица". Този път капанът е задействан от мошеници, които предлагат търговия с криптовалути. Сред "изгорелите" е Емил Колев, който олекнал с близо 2000 лева само за няколко седмици. Мъжът признава, че е слушал за дигиталните валути, но никога не се е интересувал.  

 

Казан с буркани подпали вилната зона Воден Камък край с. Иван Вазово

Вилната зона Воден камък край Хисаря се размина на косъм от огнен ад, след като в района избухна огромен пожар. Огънят горя в близост с къщите в зоната, но по чудо не бе засегната нито една. Борбата със стихията продължи близо 12 часа.

 

Мисис баба на Балканите пише любовна книга

Мисис Баба на Балканите Стефи Стаменова започна да пише втората си книга. Пловдивчанката все още не е измислила заглавие на изданието, но вече е сигурно, че то ще е за любовта.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Биби

Биби

13.08.2021 | 05:27

Абе Слави, защо ти трябваше да се хващаш с тази работа,ами не си гледаше кефа?! Отиде ти респекта, който малко или много имахме.

Отговори
2 3
Добрин

Добрин

13.08.2021 | 01:40

И теб да кзритат по главата.

Отговори
0 0
Полина

Полина

12.08.2021 | 23:26

Славчо, не ставаш за нищо!

Отговори
6 4
Полина

Полина

12.08.2021 | 23:25

Славчо, не ставаш за нищо!

Отговори
6 3
Тоз чалгар дърт

Тоз чалгар дърт

12.08.2021 | 22:39

Няма място в политиката да се маха,перверзния тип,какво да чакаме от него,хал хабер няма от политика,и кой го избра мн мн мн ама мн интересно

Отговори
10 4
Копайте бе Копайте и фърляйте доде можете

Копайте бе Копайте и фърляйте доде можете

12.08.2021 | 22:36

Микица къде по надолу да въ повлече Слави демек Народа Ама вие сте на дъното чифутско и дълбаете само с това заглавие още надолу Кът дълбаете къде пръста изхвърляте Да Точно тя ще ви затрупа

Отговори
6 2
Тоз чалгар

Тоз чалгар

12.08.2021 | 22:34

Да го изритат в задника дъртия перверзен чалгар славито!!!!?!!!

Отговори
7 3
Добрин

Добрин

13.08.2021 | 01:42

И теб да кзритат по главата!

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?