Следвайте ни

Четете в „Марица“: Слънчев бряг - новият народен курорт на България

viber icon

В съботния брой на "Марица" четете"

Запалиха мерцедеса на кметска дъщеря

Палеж унищожи мерцедеса на Росица Черпокова, дъщеря на кмета на Забърдо Валентин Черпоков. От 2015 до 2015 г. Росица бе председател на Общинския съвет в Чепеларе.

Слънчев бряг - новият народен курорт на България

Черноморието с всичките си бетонни мастодонти и застроени дюни тази година ще си остане само за нас - българите. Родният турист пак е цар на Слънчака, след като курортът цяло десетилетие бе запазена територия за чужденците. 

Байдън предупреди Путин за ответен удар, ако не спрат кибератаките

Това каза в интервю за "Марица" Весела Чернева, главен директор „Програми" и директор на българския офис на Европейския съвет за външна политика. Още четете в утрешния брой на вестник "Марица".

Моден хит - дрехи, вдъхновени от Шер и Деби Хари 

Всички модни тенденции днес са леко модернизирани версии на модата от 90-те и началото на новото хилядолетие. Напоследък все повече известните личности предпочитат дрехи, вдъхновени от последното десетилетие на миналия век. 

Габи Петрова в перфектна форма и с нова прическа за Токио

Габриела Петрова е в перфектна форма месец преди олимпиадата в Токио, видя репортерът на „Марица”.  Атлет номер 1 на България се готви в Стара Загора за големия форум, защото там има по-добри условия за тренировки и възстановяване. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?