46

Четете в "Марица": Скокът на таксите докара рекордни печалби на банките

В утрешния брой на вестник "Марица" можете да прочетете тези и много други интересни авторски материали:

Болници в шах, спряха парите за ковид пътеките
Нови заразени с коронавирус пациенти има, но заплащане на ковид пътеки от Здравната каса за тяхното лечение вече няма. С този парадокс се сблъскаха болниците у нас след края на извънредната епидемична обстановка, която приключи на 31 март.

Защо частниците в Пловдив строят със скоростта на светлината, а Общината - като костенурка – коментар на Руси Чернев, гл. редактор на в-к „Марица“

Войната обедини света срещу Путин, но увеличи разлома у нас – интервю с психиатъра д-р Любомир Канов

Спецпрокуратурата проверява поръчката за техника на ОП "Градини и паркове"
Спецпрокуратурата започва проверка след сигнал за нередности по обществената поръчка за техника на ОП "Градини и паркове" на стойност 1 милион лева. Ще се установява дали в случая има злоупотреба с публични средства при закупуването на бусове, вишки и косачки.

Математическата - като Стая на загадките
 Докато учениците ѝ са във ваканция, Математическата гимназия отваря врати за бъдещи възпитаници и техните родители - с маратон от атрактивни демонстрации и полезни разяснения. Ще организира дори игра от типа "Стая на загадките". Програмата стартира с Ден на природните науки, а финалът е през уикенда с волейболен турнир и състезание, което ще възпроизведе съдебен процес.

Предлагат още 4 участъка за разширяване по пътя Асеновград-Смолян
Граждански инициативен комитет, сформиран за разширяване на пътя Асеновград-Смолян, се срещна с шефа на АПИ Тодор Василев. По време на разговора активистите предложиха още 4 участъка, които да бъдат включени при разширението на трасето.

Скокът на таксите докара рекордни печалби на банките
Печалбата на банковата система у нас достигна своеобразен абсолютен рекорд от 236 млн. лева през февруари, записвайки внушителния ръст от цели 39,5% (или точно 67 млн. лева) на годишна база, отчете Българската народна банка.

Влизаме в нова Студена война, но тя ще е между Запада и Евразия – интервю с икономиста проф. д-р Йоаким Каламарис

Кметът на Раковски покори връх Тубкал
Кметът на Раковски Павел Гуджеров успя да покори първенеца на Атласките планини - връх Тубкал (4167 м). В експедицията в Мароко участвали също съпругата му Анелия и негови приятели. Атаката към върха започнала от едно село близо до Маракеш, а изкачването отнело два дни.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
О_О

О_О

04.04.2022 | 00:01

Тотална Кочина

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?