46
Следвайте ни

Четете в "Марица": Сертификати под наем за 8 декември

viber icon

Най-интересните новини от Пловдив, България и света ви очакват на страниците на утрешния брой на "Марица". Не го пропускайте!

Сертификати под наем за 8 декември

Студенти ще влизат с измама в заведения, РЗИ отвръща с хайки.  Пазарлъците вървят отдавна, дори има и тарифи, които се въртят в социалните мрежи, научи "Марица". 

Формула 10-4-4-3 за кабинета, само ИТН без вице – всичко по темата за  съставяне на новото правителство

Янев, Рашков и Денков от служебното правителство остават,  ПП чакат днес одобрение за състава от партньорите. Единствено партията на Слави Трифонов ще е без вицепремиер.

Два дни чиновници на валериан

И всичко ще мине. С идването си всяка нова власт изстрелва едно и също обещание - „ще намалим армията от чиновници“. „Армията“ пие два дни валериан, чеше си езика с предстоящите съкращения, а после претръпва. Защото опитът сочи, че това никога не се случва.

Политологът доц. Иво Инджов: Рисковано е министерството да се отдават на концесия.  В министерствата няма да има баланс по линия на другите коалиционните партньори, представени на ниво заместник-министър

Районните кметове искат повече пари от бюджета за кварталите

Досегашната практика е повечето пари  за капиталови разходи да остават на разпореждане на Голямата община. В резултат всяка година остават неусвоени милиони левове. В същото време шестимата районни кметове разполагат за кварталите с максимум 800 000 лева.

От федерация „Земеделие и горско стопанство“ на КТ „Подкрепа“ с апел, зоват новата власт да спаси гората от корупция

Проблемите в горския сектор ескалираха през последните години. Българската гора се използва като инструмент за постигане на политически цели и манипулиране на определена група хора. 

70% от почвите в ЕС са в критично състояние

Земята, която ни храни, страда от ерозия, засоляване, замърсяване и загуба на органични вещества. Всяка година в общността около 1 милиард тона почва се отмиват от ерозия, което води до загуба на селскостопанска продукция в ЕС в размер на 1,25 милиарда евро годишно. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?