1553
Следвайте ни

Четете в "Марица": Съпругата вкарва Кирил Петков в политиката

viber icon

Съботното слънце гарантира хубав ден, а новият брой на "Марица" ще го направи прелестен. Ударът е личната изповед на Кирил Петков, роденият в Пловдив лидер на "Харвардите". Акцените: 

 

БГ бактерия прави Кирил Петков милионер, а жена му го вкарва в политиката

 

разказва в откровено интервю пред „Марица” съботният ни гост. Роден в Пловдив, израсъл в София, изучил се и направил кариера в Канада. Обикновен космополит, при това успял. Първият му бизнес опит е кошмар за 4 млн. долара, разкрива още лидерът на "Промяната продължава".

 

Сватбите в Пловдив скачат с 15%

Младоженците в Пловдив скоро ще се бъркат по-дълбоко в джоба за организирането на сватбен ритуал. Според разчетите се очаква цената на услугата да се вдигне средно с 15 на сто. В същото време в ценоразписа на ОП "Радостни обреди" е предвидено намаление с 50% на цената на провеждането на венчавки по местоживеене на хора с увреждания и лежащо болни от 48.00 лв. на 24.00 лв.

 

Рискуваме като не пускаме фиша за 12 млрд. лв.

 

Това предупреждава анализаторката Весела Чернева в интервю за „Марица”. Планът за възстановяване и устойчивост е незатворена книга, детайли по него могат да бъдат адаптирани и след като се подаде в Брюксел

 

Пловдивчанин е един от последните,, които виждат Иван Вазов жив

„Марица” публикува спомените на сестрата на поета Въла Вазова-Фетваджиева за последните два дни от живота му.

 

България е на път да разреши използването на третата бустерна доза

ваксина срещу COVID-19. Това стана ясно от изявление на зам. здравния министър Димитър Петров. Това ще става само след преглед при джипито.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?