Следвайте ни

Четете в "Марица": Родните фермери кътат 1 милиард в банки

viber icon

1. Летище „Пловдив” става балкански хъб за храни. Те ще се изнасят основно за арабския свят. Това съобщи министърът на икономиката Емил Караниколов.

2. Няма да правим компромиси с храната на децата в детските градини. Ако се наложи ще вдигнем парите за тях. Това каза кметът Здравко Димитров. Директорите на детските  заведения  в Пловдив и  родителите  могат да бъдат спокойни, че  ще направим всичко възможно, за да бъде осигурена качествена храна в съответствие с новите изисквания.

3. 7 професионални гимназии ще грейнат като нови през лятото. За целта ще бъдат вложени 11 581 000 лева.

4. Общината върна на Таха Рахман проекта за застрояване на парка зад хотел „Санкт Петербург”. Наскоро Байрам Солак заведе дело, в което обжалва „мълчаливия отказ" на градската администрация за жилищно строителство в терена. Оказва се обаче, че Общината е върнала проекта, т.е. отговорила е на предприемача с отказ. Само че той е пропуснал да възрази в законно установения срок. 

5. Родните фермери кътат 1 милиард в банки. Точно 1,064 млрд. лв. са влоговете на родните земеделци в банките към края на първото тримесечие на тази година. Това показва статистика на Българската народна банка (БНБ) към 31 март 2020 г. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

КОВИД 19

КОВИД 19

30.06.2020 | 09:05

ТАКА ЛИ ЧЕ КАК ГИ Е ИЗПУСНАЛ БОЙКО ?!? К/ВИ СА ТИЯ ФЕРМЕРИ С ТОЛКОВА ПАРИ??!?! ПИЩОВА ВЗМАМ И ТРЪГВАМ .....Е ГА ТИ ФЕРМЕРИТЕ МЕН СРЕТЕН ЙОСИЧ И БОЖКОВ НЕ МЕ ИЗПЛАШИХА ТА ЕДНИ ФЕРМЕРИ...... Я ВЛАДИ И МЕНДА ДА НАПРАВИТЕ ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД ЖУРНАЛИСТИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ЗА ТИЯ БОГАТИ ФЕРМЕРИ ИСКАМ ДА ГО ЧУЯ ДОВЕЧЕРА ПО НОВИНИТЕ.... ГЕШЕВ ДА ПОЧНЕ ПО СПИСЪК ФЕРМЕРИТЕ...И ЩЕ КАЖЕМ НА БРЮКСЕЛ ЧЕ СА ВЗЕЛИ ПОВЕЧЕ СУБСИДИИ...АКО НЕ СИ ДАДАТ ПАРИТЕ....ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДАТ СМЕШНИ...... ДА ИМ Е....А МАЙКАТА И ФЕРМЕРИТЕ ПРОСТИ СЕЛСКИ КУДКИ......

Отговори
0 0
ташко

ташко

29.06.2020 | 23:08

Ташак

Отговори
0 1
Pedl

Pedl

29.06.2020 | 23:34

Педъл

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?