Следвайте ни

Четете в "Марица": Режат от градските автобуси извън час пик

viber icon

Слънцето ще се появи днес в Пловдив, а преди него и звездата на медийния пазар - новият брой на вестник "Марица". Интересните новини отново не са една или две, затова само повдигаме завесата:

 

Режат част от градските автобуси извън час пик

По-малко автобуси ще има в Пловдив, след като на среща в Общината с превозвачите беше взето решение за леко редуциране на градския транспорт заради въведения локдаун. Вместо 225 рейса пътниците ще се превозват със 198 по общо 29 градски линии.

 

ГЕРБ развързва ръцете на кметовете с подоходен местен данък

ГЕРБ се връща към десните ценности и управленски политики след няколко силно центристки години, когато партията управлява в коалиция с Обединени патриоти. Това личи по идеите за промени в местните налози, заложени в предизборната програма на партията.  Според авторите на документа е крайно време да се мисли за укрепване на данъчния капацитет на местните власти.

 

Всяка избирателна секция с термометър за комисията

Всички секционни избирателни комисии (СИК) ще имат термометри, за да може постоянно да се проверява здравословното състояние на  техните членове на 4 април. Температура ще се мери и на останалите хора, които постоянно ще присъстват в помещенията в изборния ден - застъпници, наблюдатели и упълномощени представители на партиите и коалициите.

 

Кандидати от различни партии - в Парламентарна група за децата

Национална мрежа за децата предизвика кандидати за депутати от различни политически сили да се включат в Парламентарна група на децата. Идеята е така да подкрепят политиките за децата, независимо от своята принадлежност към определена формация.

 

Най-опасно е внушението, че сме петата колона на Русия в ЕС и НАТО

интервюто на броя с Йордан Божилов

 

Първо село се уреди с "умни" водомери

Брестовица е на път да се превърне в първото село в областта с подменени водомери и снабдено с такива за дистанционно отчитане.  "Умните" устройства се предвижда да бъдат поставени в цялото село при подмяната на вътрешната водопроводна мрежа, която е 25 км.

 

Станимира Петрова и Алекс Начева готвиха с шеф Токев

Боксьорката Станимира Петрова и лекоатлетката Александра Начева се впуснаха в ново предизвикателство - шампионски рецепти за здравословно хранене. Двете заедно с още няколко елитни спортисти от България готвиха в кухнята на шеф Андре Токев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?