Следвайте ни

Четете в "Марица": Регион Пловдив след 7 години - пак на опашката

viber icon

ВиК ремонт блокира центъра до 10.10

Километричното задръстване по ул. "Гладстон" ще продължи до 10 октомври. Това ставя ясно от инвестиционното намерение на ВиК. Тапата в центъра къса нервите на шофьорите от няколко дни. Адските задръствания  се появиха, след като беше затворено кръстовището с ул. "Преслав" заради смяна на канализацията. Ремонтът е спрян, защото при изкопните работи под тръбите са намерени останки на античния град от 1. век. 

"Аз съм лекар, човек на онкологията, не на Тотев или Калинов". Това каза в интервю за "Марица" управителят на Онкото в Пловдив д-р Парашкев Цветков. Как преминаха дебатите и какво се случи на сесията четете в "Марица"

Регион Пловдив след 7 години - пак на опашката

Ако местната власт не избърза с разписването на ключови проекти, с които да кандидатства за европейско финансиране, имаме запазено място на опашката и след 7 години. Това прогнозира бившият зам.-кмет на Пловдив Александър Константинов за региона. Какво каза още той четете в "Марица" 

Пенсиониран шеф на Агенцията по храните напира да се връща като съветник

Пенсионираният директор на Областната дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) в Пловдив д-р Камен Янков, се канел да се връща на служба, но като съветник на наследника си д-р Михаил Кръстев. Този прецедент  се коментира упорито както в местната структура, така и в централно управление на агенцията. 

Селото на милионерите търси  4,5 млн. лева за път до Кръстова гора

Новият кметски наместник на село Мостово Райчо Тютюнджиев се е заел с реализирането на проект за път между селото му и Кръстова гора. Разстоянието е малко над 3 км, но папката с документи събира прах от години.

Коментари (2)

намръщенЪ

намръщенЪ

10.09.2020 | 22:06

Червени сънища

Отговори
1 0
пророк Илия

пророк Илия

10.09.2020 | 21:24

Криминалната мутра от Банкя е на приключване.

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?