1553

Четете в "Марица": Референдум заплашва с непосилно бреме Пловдив

Навръх Никулден задължителни са три неща - шаран, "Марица" и.. доброто настроение. Дано новият ни брой ви го донесе! Акцентите:

 

Референдумът в Белащица заплашва с непосилно бреме Пловдив

предупреждава бившия кмет на Пловдив Спас Гърневски.  Възможно ли е референдумът в Белащица да отприщи лавина от искания за присъединяване към Пловдив и на други села от общините "Родопи" и "Марица", четете в интервюто, дадено за вестник "Марица".

Вдигат паркинг за 132 коли в ЖК "Изгрев"

Паркинг за 132 леки автомобила ще се изгражда в ЖК „Изгрев“. Той ще се простира на площ от близо 5000 кв. м., на ул. „Преспа“ между №8 и №12. В проектирането на съоръжението са заложени и 10 паркоместа за хора с увреждания.

Преговорите с концесионера за Пешеходен мост се отлагат

Срещата с концесионера на търговския център на Пешеходния мост се отлага, съобщи общинският съветник от ПП – ДБ Добромира Костова. Разговорите с представителите на Българската банка за развитие,  придобила  правата на концесионера  „Търговски център Марица” ЕООД, бяха насрочена за 6 декември с участието на кмета Костадин Димитров и общински съветници.

Близо  един милион за диетичното хранене в Пловдив

Община Пловдив ще продължава и през следващата година да подпомага нуждаещите се от диетично хранене., като плаща по 2 лева на храноден.  През 2023-та  услугата е предоставена на 1860 души, догодина броят им ще се запази, става ясно от доклада на кмета Костадин Димитров до Общинския съвет. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?