46

Четете в "Марица": Разпродават на парче прочута консервна фабрика

В новия брой на вестник "Марица", който ще излезе утре, можете да прочетете тези и много други авторски теми и разработки:

Заплашват трима от властта заради Капитан Андреево

В момента инспектори от Българската агенция за безопасност на храните, а не частници проверяват за пестициди камионите с плодове и зеленчуци, влизащи от Турция. Според запознати това е хубав бизнес, генериращ десетки милиони левове годишно. 

Разпродават на парче прочута консервна фабрика

Още един преработвателен гигант от хранително-вкусовия бранш в Пловдивска област отива в историята. Частен съдебен изпълнител продава цялото оборудване на една от първите частни консервни фабрики у нас - „Рубикон“ в Стряма.

Общината вдига парите за превозвачите на 10 млн. лв.

Превозвачите, които обслужват 29-те автобусни линии в Пловдив, ще разполагат тази година с повече пари в сравнение с миналата. Предложението за анексирането на договори с цел увеличение на компенсациите е подготвено от екипа на кмета Здравко Димитров и ще се разглежда на днешната сесия на Общинския съвет.

Само Георги Йорданов и Калин Милчев представляват БСП в Пловдив, става ясно от депешата, писана на „Позитано”

Враждата между градското ръководство на партията в Пловдив и Националния съвет се задълбочава, всички мостове са изгорени и явно няма никакви възможности за примирие. 

Искрен Митев, икономист от "Продължаваме промяната": Обсъждаме горивото с отстъпка да се купува без лимит

От 2 млрд. лв. близо 1,5 милиарда отиват за подпомагане на най-засегнатите групи, а именно възрастните хора. Помощта е в три посоки. Това е революция в пенсионната система. От 1 октомври ще бъде оправена една голяма несправедливост, засягаща близо 770 000 пенсионери, твърди икономистът в интервю за „Марица”.

Бутикови матури по 4 предмета - явява се по един зрелостник

Общо 320 зрелостници от областта са подали заявления за допълнителните зрелостни изпити - 299 по общообразователни предмети и 21 по профилиращи. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?