46

Четете в "Марица" - Пускат климатика във всеки автобус при температура над 29 градуса

В утрешния брой на вестник "Марица" очаквайте тези и много други интересни авторски теми и разработки:

Евроатлантическо правителство, но наесен и без днешните лидери. Това прогнозира бившият конституционен съдия проф. Пламен Киров в интервю за "Марица". Какво каза още проф. Киров -  четете в утрешния брой.

Пускат климатика във всеки автобус при температура над 29 градуса

Всички автобуси в градския транспорт в Пловдив са задължени да имат работещи климатици, каза директорът на общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“ /ОП ОКТ/ Георги Стоилов по повод на жалбите на пътници, че някои рейсове са като сауна, защото охладителната система не работи и се разчита на прозорци, при това - отворени наполовина. 

Пловдивчанин моли омбудсмана да му остъклят терасата

Пловдивчанин, който живее на ул. „Крайречна“, се оплакал на омбудсмана, че през зимата в жилището му е много студено, работи на минимална работна заплата и няма средства да се отоплява. Затова поискал да му се остъкли терасата или да му се дадат пари той сам да си я остъкли.

Това е един от 137-те сигнала, по които екипът на  обществения посредник на Пловдив инж. Борислав Стаматов е работил през първите шест месеца от годината.

Продават се по 80 нови коли на ден 

Пазарът на нови коли в България се оказа абсолютно наобратно на тенденциите в ЕС. Докато продажбите на нови автомобили в ЕС са намалели с 14 на сто през първата половина на 2022 г. в сравнение със същия период на 2021 г., у нас е отбелязан ръст от 13.3%. Това показват данните на Европейската асоциация на автомобилостроителите /ACEA/. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Мафия

Мафия

17.07.2022 | 21:37

Защо спряхме коментарите за Архонта бе? Криете крадците от народната любов ли?

Отговори
4 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?