Следвайте ни

Четете в „Марица“: Протестите помпат новите леви популисти, не БСП

viber icon

В утрешния брой на вестник "Марица" можете да прочетете тези и много други интересни теми и разработки: 

Връщаме към живот болницата на Кодуглу

Хоспис за възрастни хора и клиника да бъде създадени в бившата Белодробна болница, дарена на града  от големия общественик и меценат Димитър Кудоглу. Тази идея лансира кметът Здравко Димитров по време на откриването на новата изложба от поредицата на ИК „Марица“ и „Хермес Медия“ - „Пловдив през годините“, разположена на Римския стадион. Тази година тя е под надслов "Пловдив - медицина с традиции" и разказва за именитите лекари и създателите на болниците под тепетата. 

Отказаха да впишат новия управител на КОЦ-Пловдив

Обещаният нов конкурс може да изпревари смяната на Парашкев Цветков с Пламен Фотев. Д-р Парашкев Цветков остава начело на КОЦ-Пловдив поне още 1 месец, след като Агенцията по вписване върна на Общинския съвет документите за избора на нов управител. С решение от вчера от Агенцията отказват да впишат Пламен Фотев за нов управител заради грешки в заявлението.

Без центрове за дистанционно обучение в пандемията

Дистанционната форма на обучение, която трябваше да стартира през октомври като една от алтернативите на присъствената в клас, няма да се прилага в Пловдив, а вероятно и в цялата страна. Тя е онази нова разновидност, при която трябваше около 10-15 училища-центрове в цяла България, определени от МОН, да обучават онлайн ученици от различни селища и области, като децата щяха временно да сменят класа си, оставайки записани в своето школо.

Разширяват сметището в Цалапица

В Община Пловдив се водят усилени разговори за сметището в Цалапица, чийто капацитет е почти изцяло запълнен. Обсъжда се вариантът за разширяване на депото, каза зам.-кметът Пламен Райчев. Отпадъците от областния град се возят към Цалапица от първите дни на демокрацията.

Протестите помпат новите леви популисти, не БСП

Интервю с Геновева Петрова от Алфа Рисърч

Гърците удължиха срока за пътя към ГКПП-Рудозем

Гърците са удължили срока си за изграждане на пътя към бъдещия ГКПП Рудозем-Елидже до 21 август 2021 г., съобщи областният управител на Смолян Недялко Славов. Строителните дейности на гръцките партньори, които правят трасето от Димарио до границата, трябваше да приключат до май т.г. При строежа обаче възникват непредвидени допълнителни дейности и инциденти, които налагат удължаването на договора с една година. 

Секси модели на Playboy разказват мръсни приказки 

Някои от най-известните родни плеймейтки идват в Пловдив, за да почетат своите забавни, секси мръсни истории. Те се събират на еротичната раздумка този петък от 20 ч. в клуб "Сикретс".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

- _

- _

06.10.2020 | 21:46

БКП-мутрата Боко за десен политик ли го имате ?

Отговори
3 1
Ами да

Ами да

06.10.2020 | 22:20

Имат го за десен...това е повелята на Партията.

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?