1553

Четете в "Марица": Пролетта ще е топла и влажна, сваляме ските в края на март

Какво става в държавата, Пловдив, БФС, света? Няма по-добро място от "Марица" да намерите отговорите! А в допълнение уикенд броят ни носи куп четива за разпускане. Акцентите:

 

Великден отложи бутането на Бетонния мост 

Бутането на Бетонния мост, което беше планирано около 15 април, се отлага след великденските празници. Отсрочката има за цел да не се вгорчава настроението на пловдивчани с очакваните кошмари с трафика. Тази година Великден е на 5 май.

 

Родните партии пазаруват електорат в нета на кило 

Разправията в "сглобката" на властта роди очаквания за поредни предсрочни избори. Това пък веднага рязко засили интереси към търговията с групи в социалните мрежи. Все повече партийни щабове предпочитат този вариант, за да си осигурят наготово солидно количество електорат. Това е лесен и удобен вариант за пропаганда, защото срещу 300-600 лева може да се купи група от 15-20 хиляди души. Разследване на „Марица“ установи, че почти няма политическа сила или нейни симпатизанти, които да не купуват или преливат аудитория от групи или страници в социалните мрежи.

 

Пролетта ще е топла и влажна, сваляме ските в края на март

Това каза в интервю за "Марица" климатологът проф. Георги Рачев. Кога прибираме ските, четет в утрешния брой на вестника.

 

Мотосезонът тръгва с водосвет и шествие

Пловдивските мотористи ще открият днес официално новия мотосезон. От клуб VAGABONDS MC съобщиха, че от 10 часа ще се извърши традиционният водосвет за здраве и безаварийно каране, а в 12 часа мотористите ще потеглят от клубната къща на Vagabonds МС на ул. "Дилянка" №2 към Бачковския манастир.

 

Като чуя родопска гайда, ме удря ток

изповед  на Тодор Батков за светлия християнски празник Тодоровден.

Оцени новината

Оцени новината
4.7/5 от 3 оценки
4.7/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
ertert

ertert

21.03.2024 | 21:44

Съпрyгата кyпи кaпcyли които подобpиxа ceкcа ни и пpомeниха живoта ни! Сeга съпpyгата ми е дoволнa и се чyвствaм като aлфa мъжки. Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим, eто тeзи кaпсyли:---- https://use.my/bioman

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?