71
Следвайте ни

Четете в "Марица": Прокуратурата разследва смъртта на 18-годишния Теодор

viber icon

Най-интересното от утрешния брой на "Марица".

Прокуратурата разследва смъртта на 18-годишнияТеодор

Голяма трагедия споходи семейството на пловдивския топ адвокат Йордан Давчев. Както "Марица" първа информира, известният юрист загуби 18-годишния си син Теодор, издъхнал в Клиниката по неврохирургия в УМБАЛ „Св. Георги“. Младежът постъпил в болницата и няколко часа по-късно издъхнал. Прокуратурата вече разследва случая.

Светът е широк и 500К дебнат Кирил отвсякъде

Само в една бързо развиваща се държава като Америка през 19. век девойката можеше да се омъжи два пъти на ден, тъй като обикновено първия жених го застрелваха още преди обяд.  И само в една бавно развиваща се държава като България избирателят може да припознае в рамките на година двама Спасители.

Акад. Георги Марков: Ще станем независими, когато скъсаме със сателитния синдром

 

Безплатни лекарства за болните от ковид, само ако са здравно осигурени

Заразените с коронавирус пловдивчани, които карат  по-леко инфекцията, вече могат да получават безплатни лекарства за лечение вкъщи. Това става след преглед и издавани рецепти в действащите ковид зони.

Винят кандидата на ИТН за 17-а РИК, че харчил пари за командировки до морето     

Координаторът на ГЕРБ в Пловдив област Георги Мараджиев подготвя сигнал до ЦИК срещу кандидата на ИТН за председател на 17-а РИК Кристиан Гьошев. Според Мараджиев, човекът на Слави Трифонов редовно отсъства от заседанията на комисията на предишните парламентарни избори и осребрява пари за командировъчни, понеже е представил адресна регистрация в курорта Свети Влас.   

Хисарския поп ляга под ножа, за да пее

Патриархът на лиричната чалга Димитър Андонов - Хисарския поп, пак ляга под ножа, за да си оперира този път лявото коляно. Операцията ще е след две седмици в Пловдив.   

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Лошо......

Лошо......

22.09.2021 | 07:41

Оставете починалия в мир и покой!

Отговори
1 0
Лошо......

Лошо......

22.09.2021 | 07:40

Защо???? Кому е нужно! Във всяка публикация пишат различни неща...които не са много в полза на семейството. Господ е решил това да стане! Господ!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?