Следвайте ни

Четете в „Марица“: Проекти за милиони събират прах в мазето на общината

viber icon

Кафе, душ, зелева сок, супа? Кое е най-ефективният лек на сутринта след осмомартенския купон? Всяко едно от изброените плюс ...новият брой на "Марица". Той е задължителен, защото ще ви направи не само информирани, но и заредени с енергия. Акцентите:

 

Британският ковид вече върлува в Пловдив

 

Британският вариант на коронавируса, който е много по-заразен, вече върлува в Пловдив. Това стана ясно, след като от Националния център по заразни и паразитни болести огласиха резултатите от направените изследвания за ковид мутации на 413 проби от цялата страна.

 

Темата на броя: Проекти за милиони събират прах в мазето на общината

Уникална разработка на вестника "Марица" за проектите, които биха свършили работа на Пловдив и неговите граждани.

 

Е-регистрацията за ваксини ощетява пенсионерите


Електронната система за резервация на ден и час за поставяне на ваксина отново е в ущърб на най-уязвимите от болестта хора - тези над 65 години. Това заяви за "Марица" д-р Костадин Сотиров, председател на Сдружението на общопрактикуващите лекари в Пловдив.

 

Мария стана поръчител на шефа, озова се на улицата без покрив

76-годишна пенсионерка от Пловдив остана без покрив над главата си и разчита единствено на помощ от приятели, за да доживее до следващия ден. Мария потърси „Марица“, за да сподели за тежката си съдба и за решенията, довели я до просешка тояга.

 

Разкриват още дуални паралелки с подкрепа на Общината

Дуални паралелки  ще бъдат разкрити в Пловдив към​ голяма търговска верига. Това стана ясно след работната среща между кмета Здравко Димитров и председателя на Управителния съвет на "Кауфланд" Иван Чернев. В разговора участваше и зам.-кметът по образование и бизнес развитие Стефан Стоянов.

 

Едни 70 лева може да отворят кариерите над Белащица

Председателят на ПК "Екогласност" Емил Георгиев внесе преди дни писмо, с което уведомява министъра на енергетиката Теменужка Петкова, че без заплащането на 70 лв. държавна такса по делото за спиране на добива на инертни материали на фирма "Холсим" то ще бъде загубено.

 

Кмет раздава баклава вместо цветя

Кметът на чепеларското село Забърдо Валентин Черпоков почерпи всички местни жени с баклава за дамския празник вчера. По традиция той почита нежните половинки в Забърдо по различни поводи. Заради пандемията този път решил да ги почерпи с опаковани баклави, като на всяка жена връчи по кутия от сладкия деликатес. Черпоков доставил за целта цял палет с над 160 кутии.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Проектанта!

Проектанта!

08.03.2021 | 22:28

Всичките им проекти са бутафория и популистки! Всички са правени с цел да баламосват хората по време на избори и после отиват в килиите на бившата дирекция на полицията /мазето на обшината! И от там в кръглата папка и на Белканто за притопяване!

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?