1553

Четете в „Марица“: Превеждаме пари през телефона за левче, в банката ни струва 6

Новата седмица връща на пазара терминаторът "Марица". Ето какво ще предложи вестникът на верните си читатели:

 

Христо Томов вдига нов квартал от блокове и къщи в Прослав

Строителният предприемач Христо Томов в съдружие с известния уролог доц. д-р Младен Дойков ще строи жилищен комплекс в квартал Прослав. Това става ясно от входирано в РИОСВ-Пловдив инвестиционно намерение от името на фирма „Домо Девелопмент” ООД, в която Томов и Дойков са съдружници.

 

Адските градски ремонти - транспортен хаос и бавни строители
Придвижването в Пловдив е все по-трудно, а от птичи поглед градът изглежда като бомбардиран. Причината за това са многобройните ремонти, които вървят едновременно в почти всички квартали. Повечето от тях няма да бъдат завършени тази година, а и сроковете за това са под въпрос по различни причини. В резултат на това хората недоволстват, че целият град е разкопан, а в транспорта цари хаос, който ще се засили с началото на предстоящата учебна година.

 

Гневът на президента срещу политиците съвпада с народното недоволство

– интервю на броя с проф. Мария Пиргова

 

Гимназията по електротехника ще прави техпарк в двора
Професионалната гимназия по електротехника и електроника в Пловдив кандидатства за мащабно обновление на материалната си база. Училището се подготвя да изгради на територията си модерен техпарк, да обнови физкултурния си салон и да преобрази учебния корпус, който не е виждал основен ремонт от 1962 г.  За целта са обявени три обществени поръчки, чиято обща прогнозна стойност е 3 398 662 лв. без ДДС.

 

Банкер изтегли кредити за над 400 бона с измама
Банков служител от Пловдив успя да ужили свои познати с крупна измама. Мъжът, който е на възраст около 40 години, присвоил 430 000 лв. чрез кредити, които изтеглил от името на приятели, без те да подозират нищо, съобщиха за "Марица" източници от МВР. Схемата на банкера действала месеци наред до ареста му миналия четвъртък.

 

Превеждаме пари през телефона за левче, в банката ни струва 6 лв
Впечатляваща разлика има между банкиране на живо, в офиса и онлайн. Повечето такси са няколко пъти по-ниски, ако превеждаме суми през телефона или домашния компютър. Самообслужването си има своите предимства - не се губи време в пътуване до банковия офис, не се чакат опашки, не се попълват и подписват документи. Но най-ценната характеристика е, че е по-евтино.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Бъбу

Бъбу

20.08.2023 | 21:46

Не знам как си правите такива изводи че гневът на президента съвпадал с народното недоволство или това е мнението на др. Пиргова една злобна червена бабичка. Изказването на президента беше отвратително, заплашително и разеденително. Този не знам дали е наред с психиката си. Няма правителство което да му угоди, освен служебните, това его и стремежа му към власт, която не е негова работа поне по конституция, съвсем ще го побърка. През зъби и със заплахи....

Отговори
13 5

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?