2374

Четете в "Марица": Пръв противник на кариерите в Горнослав вдига жилищен квартал до тях

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни теми, интервюта и истории:

 

Пръв противник на кариерите в Горнослав вдига жилищен квартал до тях

Кирил Кутоманов е виден протестър срещу кариерите за мрамор в Горнослав, но в същото време е депозирал в РИОСВ инвестиционно намерение да строи нов квартал върху земеделски терен близо до находищата. Бизнесменът иска да изгради в землището на с. Горнослав 33 броя жилищни сгради, всяка със застроена площ 80-100 кв.м, в овощна градина с площ 40 173 кв.м. Нарича ги екокъщички, бунгала, къмпинг и признава, че са му отколешна мечта.

Делото "Сторми" изстреля рейтинга на Тръмп в небесата

Това казва в интервю за „Марица”, д-р Борислав Цеков, председател на института за модерна политика

„Парсек Груп” ще строи новия спортен комплекс в "Западен"

При прогнозната цена на спортния комплекс в „Западен”, обявена от Община Пловдив на търга за 6 769 061 лв., от „Парсек Груп” са дали оферта за 6 738 968 лв., с която спечелиха 99,82 точки при максималните 100. Фирма „Артстрой” е класирана на второ място, на трето - „Запрянови-03”.

Летище Пловдив преговаря за шест нови дестинации

В момента ръководството на аеропорта е в разговори с авиокомпанията Ryanair за стартиране на полети до някои от дестинациите, до които се е пътувало преди години. Това заяви председателят на Съвета на директорите Дойчин Ангелов.

Проверките на НАП изгониха търговците и клиентите от борсата

Проверки на НАП вече три седмици държат под стрес търговци и клиенти на двете най-големи борси за плодове и зеленчуци в Пловдивска област - "Родопи 95" АД и "АГРОАСУ" ЕАД край Първенец. Служители на „Фискален контрол“ ежедневно инспектират входа и изхода на обектите.

Оцени новината

Оцени новината
3.7/5 от 3 оценки
3.7/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?