46

Четете в "Марица": Последният капан за D&G - да има ли зам.-министри от ГЕРБ 

В новия брой на вестник "Марица", който ще излезе утре, можете да прочетете тези и много други интересни авторски теми и разработки:

Последният капан за D&G -  да има ли зам.-министри от ГЕРБ 

Кабинетът, който ще бъде предложен с втория мандат на ПП-ДБ в Народното събрание, ще бъде доминиран от "Продължаваме промяната", но от ГЕРБ-СДС настояват за зам.-министри в ключовите ведомства, твърдят източници на "Марица". Те се предлагат като експерти, а целта е първата политическа сила да знае какво се случва в министерствата и да може да реагира, ако не се изпълняват договорените управленски програми и приоритети

Затягаме коланите! Кметът сам си плаща за служебно пътуване до Окаяма 

Кметът Здравко Димитров повежда в петък голяма делегация за японския град побратим Окаяма. Поканата за визитата дошла от тамошната градска управа.  Групата ще поднесе цветя на паметника на Христо Ботев, открит миналата година, когато кметът нямаше възможност да присъства. В програмата на посещението са предвидени  много срещи с представители на местната власт и бизнеса.

Маргарита Петкова за наградата на Георги Господинов: “Букър” тежи, колкото и да го хвалите или хулите 

Спортният рекорд е обикновено безспорен - виждаш го на фотофиниша или кой кого нокаутира, а когато става въпрос за художествено произведение, безспорните фаворити са обикновено мъртви, казва голямата ни поетеса.

Лесно е да разплачеш човек, най-трудно е да го разсмееш - интервю с Албена Михова.

Актрисата разказва за детството си, любовта към морето, работата със Слави, телевизията, комедията и песента „Ти кажи“, която ще представи в Пловдив на 1 юни.

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?