Следвайте ни

Четете в "Марица": Покойник от Русия възкръсна в Марково

viber icon

След горещия във всяко отношение ден е трудно да събереш всичко дори в пребогатия съботен брой на "Марица". Затова ви предлагаме утре не просто най-доброто, а най-доброто от най-доброто. Анонсите:

 

Покойник възкръсна в избирателните списъци

 

Мъжът издъхнал в Русия, но го чакат да гласува в Марково. За куриозния случай разказа пред „Марица“ неговият брат Георги Попчев. Проблемът дошъл от непризнато копие на смъртен акт, издаден в Русия.  

 

Новата звезда на  българското плуване Йосиф Миладинов

 

в специално интервю разкри: "Целта ми е финал. А там всичко е възможно.: Отказах предложение да се състезавам за Германия, защото знам, че силата идва от корените".

Диана Петкова допълва:  Токио е идеалното място да счупя личните си рекорди. Двама олимпийци от град, който няма басейн с олимпийски размери, е добро постижение за Пловдив

 

Ако и 47-ият парламент не излъчи кабинет, ставаме президентска държава.

твърди Румен Ненков, бивш конституционен съдия.  Вариантът избори 2 в 1 наесен ще бъде прецедент, но няма да е противоконституционно. Нито Доган, нито Трифонов, нито Борисов са депутати, а това са хората в сянка, които казват какво да става, допълва той.

 

Родители търсят помощ за бебе, обещана от ВМРО

Тя  е предвидена в Програмата за насърчаване на раждаемостта. Куриозът е, че тя е подготвена от групата общински съветници от ВМРО още в миналия  мандат, отдавна е качена на сайта на Общината за обществено обсъждане, но не е приета с решение на местния парламент и съответно не е влязла в сила.

 

Полицаи и пожарникари с пенсия колкото две заплати

81 на сто от заможните пенсионери в Пловдивско са мъже  2782 взимат високи пари за старини заради дългия си трудов стаж и големите осигуровки.

 

Летим до Луната с билет за 10 бона след 15 години

разкрива Тихомир Димитров, астрофизик. И средният българин ще може да си позволи космическа екскурзия или хотел за уикенда в орбита около Земята. Илън Мъск и Джеф Безос са визионери, за Ричард Брансън Космосът е повече бизнес и хоби, разрива събеседникът ни. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Батко

Батко

16.07.2021 | 21:06

Марица, чумата да ва тръшне, Ненков не каза това!

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?