Следвайте ни

Четете в „Марица“: Пловдивските булеварди - арена за пилене на гуми и нерви

viber icon

Пловдивските булеварди - арена за пилене на гуми и нерви

Рев на двигатели, форсиране на мотоциклети, свистене на гуми, пушек, тресене на прозорци, игра със смъртта. Такава е атмосферата по пловдивските булеварди през пролетта и лятото особено в нощните часове.

Защо ли 43?

Средата на мандата наближава, а екипът на кмета Здравко Димитров тупка топката по всички важни проекти, които обещаваше да реализира до 2023 година  – коментар на бившия зам.-кмет Александър Константинов.

Община "Родопи" го направи, инвестира 83 млн. във ВиК съоръжения и екология

"Родопи" е може би първата в Пловдивска област, която прие своя План за интегрирано развитие на общината (ПИРО) за периода 2021-2027 година.

След като ракетите не излетяха срещу градушката заради военен самолет. Фермери: 100% обезщетение за загубите от градушката или блокади в цялата страна. Хората питат чие е въздушното пространство над България и кой се разпорежда с него.

И Англия започва полево изпитване на нова ГМО пшеница

Геномът на зърното е променен с цел да се намали канцерогенното вещество акриламид, което се получава при печенето на хляба.

В първия кръг на женската футболна Swiss Capital Лига -  Пълдин спечели дербито срещу Локомотив с обрат на полувремето до 4:2.

Тодор Чонов на 54, чувства се като младеж

Заместник-кметът по транспорт в Община Пловдив Тодор Чонов ще почерпи днес колегите за рождения си ден. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?