46

Четете в "Марица" - Пловдивска фирма шие дрехи за НАТО

В новия брой на „Марица” може да прочетете следните разработки по актуални теми и интервюта:

Кирил Петков иска кабинет на бис, а Асен Василев натиска за избори

"Продължаваме промяната" е в дилема дали да хвърля усилия да прокара втори кабинет в сегашния парламент или направо да поема курс към предсрочни избори. Това е бил и въпросът, над който са си блъскали главите министрите и депутатите от партията на нощната сбирка след вота на недоверие, научи "Марица". Заседанието продължи близо два часа и приключи малко преди полунощ.

ГЕРБ предложи Евроатлантическа коалиция

Борисов заяви, че ГЕРБ може да работи с всяка една партия, която е за влизане на България е еврозоната, която е на страната на Украйна, подкрепя членството в НАТО и ЕС, както и да работи за пълна диверсификация на доставките на газ и петрол. На практика на тези условия отговарят ПП, ДПС и "Демократична България".

Пловдивска фирма шие дрехи за НАТО

Пловдивската фирма за производство на облекло „Дресмейкър“ ООД шие дрехи за армиите на страните - членки на НАТО. Преди дни е изработена експресна поръчка на униформените панталони на немските елитни части, които ще извършат охраната на предстоящата годишна среща на  върха на държавите, членки на Г7.

Македония не е в дневния ред на хората, но хлъзна кабинета.

Това казва в интервю за „Марица”, бившият служебен премиер Стефан Софиянски. Всяко друго решение освен явяване на избори за Продължаваме промяната е груба грешка. Това каза пък за „Марица” социологът Андрей Райчев. Според него не е важно дали ние ще приемем Френското предложение за гаранции, а дали македонците ще го харесат.

Живеем в лукави времена. Нека не се изтребваме сами. Това каза в молебена против катастрофи знеполският епископ Арсений.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Elena

Elena

24.06.2022 | 12:02

Кредит във Франция, Германия, България, Белгия, Хърватия и други страни. Предложение за заем и сериозна инвестиция от €1,000 до €700,000 годишна лихва от 2%, ако имате нужда, моля свържете се с нашия имейл адрес: financ[email protected] Благодаря

Отговори
0 0
Е, това

Е, това

23.06.2022 | 23:54

може ли да е уста? Ужас.

Отговори
1 1
Веселинъ ЕГН 7112136860

Веселинъ ЕГН 7112136860

23.06.2022 | 22:23

Никой нормален Етнически Чист Българин не шие дрехи за джендърите османски и еврейски от НАТО. Да сме наясно!

Отговори
6 3

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?