1553

Четете в "Марица": Пловдивчанка иска смъртен акт за котката Шушка

Уикенд броят идва с уникални четива!. Ето само основните акценти, тежката артилерия оставяме за утре. Купете задължително съботния "Марица"

 

Жена иска смъртен акт за котката Шушка 

Епикриза, която да удостовери от какво е умряла уличната котката Шушка, иска пловдивската зоодоброволка Василка Пенчева. За смъртта на любимката си тя подозира съседи от другите входове и твърди, че те редовно замервали животинките с камъни и ги наранявали. 

Да танцуваш само едно лято в голямата политика 

Училище за политици у нас няма, но мнозина се изкушаваха през годините да изгреят директно на високите позиции, без да са минали елементарна школовка, било то по партии, било по министерства и агенции. Малцина успяваха да се задържат и продължават да бъдат фактори. Други не, но си тръгнаха по-богати. Други бързо залязоха. Кой и защо влезе в политиката четете в броя на "Марица".

 

Можем да помогнем на Пловдив да пести вода

каза в интервю за "Марица" Наама Леви, заместник-посланик на Израел в България. Какво кара все повече израелци да предпочитат България като целогодишна туристическа дестинация четете в утрешния брой. 

 

Защо Хърватия ни издуха по пътя към Еврозоната и Шенген

Хърватия ни издуха по пътя за Америка, тъй като вече една година гражданите й пътуват безвизово до там. Изпревари ни с мръсна газ и за Еврозоната. Въпреки че влезе в ЕС шест години след България - през 2013 г., от първи януари догодина хърватите ще се разплащат в евро. Приета е и в Шенгенското пространство без особени забележки. Какво толкова става в тази малка европейска държава, та се представя така добре?

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?