46
Следвайте ни

Четете в "Марица": Пловдивчани се жалват за наркомани, шум от сметовози, топки и токчета

viber icon

В утрешния брой на вестник "Марица" можете да прочетете тези и много други авторски интересни разработки:

 Савина Петкова с едни гърди напред в битката за омбудсман

Конкурсът  се провежда днес. Седем кандидати за обществен посредник на Пловдив ще премерят днес знанията си, опита и умението да направят връзка между гражданите и институциите. Вторият кръг на конкурса започва от 9 часа.

 Пловдивчани се жалват за наркомани, шум от сметовози, топки и токчета

 Пловдивчани са известни със своята гражданска бдителност, особено когато трябва да натопят съседа - правомерно или не. А - не дай си Боже, някой да се опита да ги прецака и те да замълчат - това е мисия невъзможна. 

Икономистът Емил Хърсев: Локдаун по време на криза е абсурдна мярка 

Инфлацията в САЩ е много по-голяма от българската, но пикът вече е преминат . Въпросът е колко от нас ще си отидат междувременно от глад и фалити - имам предвид хора и фирми. 

Гласуват ново увеличение на таксата за смет

От догодина плащаме с още 30% повече. Поредно увеличение на таксата за битови отпадъци предстои да гласуват общинските съветници в Пазарджик.

Пловдив седми по безработица насред пандемията

По данни на Агенцията по заетостта пандемията повиши безработицата в цялата страна, като коефициентът нараства от 5,6% през 2019 г. до 7,4% през 2020 г. Дигиталният и аутсорсинг сектори са шансът за нови работни места.

Царят на олиото надхвърли 1 милиард оборот

Микс от фактори бележат отличните финансови резултати на дружеството. Ръстът идва както заради рекордното поскъпване на слънчогледовото масло на международните борси, така и заради  повече произведени количества масла.

 
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?