Следвайте ни

Четете в "Марица": Пловдивчани припознават кандидата на ГЕРБ като кмета обединител

viber icon

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни теми и интервюта.

1. Пловдив ще се развива успешно с кметове от ГЕРБ, казва в интервю пред „Марица”. председателят на бюджетно-финансовата комисия към парламента Менда Стоянова.

2. Ще танцува ли Пловдив само едно лято като Европейска столица на културата, или ще продължи да разгръща космическия си потенциал и занапред? Какво е бъдещето на ОФ "Пловдив 2019"? „Марица” събра мненията на кандидат-кметовете на Пловдив за това как виждат развитието на културата.

3. Българска банка за развитие (ББР) купи фирмата концесионер на Пешеходния мост в Пловдив. Така държавната банка се превръща в наемодател на десетките търговски помещения на моста. Тя поема задълженията към Община Пловдив и по концесионния договор, сключен през 2001 година за 35 години с „Търговски център Марица” ЕООД.

4. Пловдивчани припознават кандидата на ГЕРБ като кмета обединител. Зико е единственото ново лице в общинската политика, което му позволява да води позитивна кампания с визия за бъдещето. Според „Алфа Рисърч” с 29,9% подкрепа той отваря широко ножицата спрямо втория по резултат Славчо Атанасов. Кандидатът на НФСБ и ВМРО може да разчита на подкрепата на 22,2% от участвалите в допитването. В проучването са участвали 1208 души. 

5. Не можем да проверяваме всяка баничка за сирене. Това казва в интервю пред вестник „Марица” проф. д-р Паскал Желязков, който оглави Българска агенция по безопасност на храните. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?