Следвайте ни

Четете в "Марица": Пловдивчани изгоряха с море в Бодрум

viber icon

Пловдивчанин наказа колекторска фирма с 2 бона

Пловдивчанин надви две колекторски фирми, които го притискали да плати сумата от 1341,45 лв. Тъй като бил сигурен, че действията срещу него са неправомерни, тръгнал да си търси правата. Така даже успял да накаже „С.Г.Груп“ ООД чрез Комисията за защита на личните данни, която е наложила на дружеството санкция от 2000 лв.

98-годишен ветеран с юбилеен медал за Втората световна

Кметът на община „Марица“ Димитър Иванов връчи медал на 98-годишния ветеран от Втората световна война Георги Кръстев от с. Радиново. На събитието присъстваха кметът на селото Трайчо Кардашев и общинският съветник от Радиново Стоян Куршумов. Възрастният мъж получава отличието заедно с грамота от Министерството на отбраната по повод на 75-годишнината от края на Втората световна война, която бе отбелязана на 9 май тази година.

Пловдивчани изгоряха с море в Бодрум

Проблемите с предплатени, но неосъществени почивки заради епидемията от COVID-19 започнаха. Група от Пловдив капарира море в курорта Бодрум в Югозападна Турция още преди Нова година, но сега са в патова ситуация -пътуването няма как да се осъществи заради пандемията, а и туроператорът не може да им върне парите в момента.  "Платихме 50% от цената на 7-дневна почивка в турския курорт, която трябваше да започне на 6 юни", разказа пред "Марица" един от потърпевшите.

Подходът към COVID-19 беше прекаленo страхлив  - интервю с д-р Кирил Еленски

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

DIVINE MOON

DIVINE MOON

04.06.2020 | 22:20

ПРОМЯНА НА ЖИВОТНИТЕ НОВИНИ !!!! Това е трансформация на живота! Казвам се г-жа Busarakham, аз съм от Тайланд. Поради специфичен финансов анализ, договорът, който обработвах миналия месец, не мина по план. Затова реших да взема заем, но той никога не беше одобрен заради лошия ми кредитен рейтинг. Преди няколко дни, една дама от моята организация дойде и ми разказа за кооперативната компания за заетост на ДИВИН МОН, с ниска 2% лихва и по-добър график на плащания. И тя ми каза, че е била излъгана няколко пъти, докато не е била насочена към КОПЕРАТИВНАТА ЗАЕМИРАЛНА КОМПАНИЯ DIVINE MOON. Тогава се свързах с тях на [email protected] и те ми дадоха заема. Много съм щастлив.

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?