Следвайте ни

Четете в "Марица": Пловдив се справи по-добре от София с безработицата

viber icon

В последния работен ден първенецът на пазара е приготвил пореден ударен брой. Акцентите сега, а основното ястие ви очаква утре на пазара:

 

Ремонти заплашват старта на учебната година в професионални гимназии

казва Антоанета Пакова, началник на Регионалното управление на образованието. И още.  93,6% от учениците в Пловдивско имат устройства и интернет, започват обучения на първолаците как да ги ползват.

 

Архитекти предлагат  БНБ на Малката главна да стане музей за изкуство

Сградата е изключително подходяща, а Пловдив  заслужава да има такъв музей - първи и единствен по рода си в България,по подобие на много европейски и световни градове. Кметът на Пловдив: Идеята  ще бъде обсъдена в широк кръг, отворен съм за предложения.

 

Пловдив се справи по-добре от София с безработицата

През 2020 г. безработните пловдивчани са били почти два пъти по-малко от софиянци. Повечето от тези, които са отишли на трудовата борса през 2020 г., са били жени. Запази се и тенденцията главно без работа да остават среднистите, следвани от хората без квалификация и специалност.

 

Ключът за кабинет е егото на партийните лидери.  

твърди доц. Алексей Пампоров. Зависи за какво ще се договорят партиите. Ясно беше, че Слави Трифонов се изплаши от това, че ако не се беше оттеглил техният кандидат-премиер, вероятно щяхме да имаме правителство, избрано от ГЕРБ и ДПС. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?