Следвайте ни

Четете в „Марица“: Петокласници ще учат роботика и виртуален дизайн

viber icon

Експеримент на „Марица“ установи: Разкопаните булеварди удължават двойно времето за пътуване в града. Ремонти, нерви, клаксони, размяна на обиди, безброй гневни постове в социалните мрежи, задух от изгорели газове. Така изглежда трафикът в Пловдив почти целогодишно. 

Тежките дни за трафика тепърва предстоят. Проектът ще приключи окончателно до края на ноември. Строителите  ще асфалтират днес първия участък на Коматевско шосе от надлеза до бул. „Никола Вапцаров”. От фирмата обещават до края на септември да монтират тръбите на бул. „Христо Ботев”

Такситата се отказват от блокада, но остават в стачна готовност - настояват за намаляване на годишния патент на колите. Автобусните превозвачи в Пловдив: Спираме рейсовете утре, ако не ни платят.

Проф. Мария Пиргова, политолог: Балонът на протестните партии се спука. Засега не се вижда политически субект, който може да измъкне страната от тази катастрофа 

Заради екологично нарушение в свинефермата в Белозем ветеринар прогони инспектори с лъжа за африканска чума.

Без маски в час за децата до 4. клас и подготваците. Класните стаи обаче ще се проветряват поне два пъти по време на едно занятие. Задължителни през целия ден и навсякъде в сградата остават маските за всички останали ученици

За първи път в Пловдив : Петокласници ще учат роботика и виртуален дизайн.  С новия учебен предмет СУ "Св. Паисий Хилендарски" става иновативно училище.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?