Следвайте ни

Четете в "Марица" - Перник отказа да ни вози до София

viber icon

В новия брой на вестник „Марица“ очаквайте:

 

Перник отказа да ни вози до София

Автобусната линия София-Пловдив-София няма да бъде възстановена от днес. До новите неуредици за клиентите се стигна, след като от транспортната компания "Бус- Перник" ООД,  предложила най-ниска цена - 8.80 лв. за билет, се е отказала да сключи договор за обществената поръчка със Столична община.

И архитект на 97 с права за проекта за стадион "Пловдив"

Спорът за авторските права, който беше  блокирал реконструкцията на стадион „Пловдив”, може да бъде скоро разрешен, научи вчера „Марица”. Арх. Илия Харизанов е изпратил писмо до кмета на Пловдив, че е готов да отстъпи безвъзмездно ползването на авторските си  права, за да не спира работата по обновяване на спортния комплекс.

Европейски модни асове окупират Пловдив

Европейската модна индустрия ще окупира Пловдив. Първото издание на новото  изложение  „ТексТейлър Експо“, което ще се проведе от  8 до 10 ноември 2018 г. в Международен панаир Пловдив, е предизвикало интереса на асове в бранша.

Пенсионното ще работи извънредно

Всички експерти от пенсионния отдел в Териториалното поделение на НОИ в Пловдив ще работят извънредно в съботния ден на 29 септември, за да консултират граждани по всякакви въпроси, свързани с пенсионирането. Това е нашият жест по повод Деня на възрастните хора, който се отбелязва на 1 октомври, съобщи директорката Розалия Джинева.

Крият нелегални цигари в БМВ-та и мерцедеси

914 кутии контрабандни цигари откриха митнически служители и гранични полицаи на ГКПП Капитан Андреево При проверка на лек автомобил марка „BMW X 6", управляван от ирландски гражданин, съобщиха от Агенция "Митници". 

Сирийски задух носи страшен мор

Заплаха, по-страшна от грипа, е надвиснала над хората с настъпването на есента и особено на зимата. За това предупреди директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев.

Започна кампанията за имунизация

Здравните власти и личните лекари в Пловдив вече провеждат кампанията сред гражданите да се ваксинират срещу грип. Въпреки че все още няма значимо повишение на заболеваемостта, а може би и точно поради това, сега  е подходящото време да се вземат мерки.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?