1553

Четете в "Марица": Пенсионерки пазят паркомясто срещу 50 лева 

Вестник "Марица" се завръща на пазара с познатата си чудовищна сила. Ще ви убедят дори само акцентите. Повече на сергиите утре.

  

ЧСИ продава парка зад "Санкт Петербург" 

Паркът зад хотел „Санкт Петербург“ е обявен на търг от частния съдебен изпълнител Росен Раев. Началната цена, от която ще започне наддаването, е 14 417 120 лв. Неочакваната продажба е поредна серия от сагата със спорния имoт от 16 декара. Как се стигна до продажбата четете в броя на "Марица".

Предложение: По-малко рейсове сутрин и вечер 

Автобусите по линиите №№ 1, 6, 11, 12, 20 и 25 няма да се движат в най-ранните и късните часове, става ясно от проекта за актуализация и промяна на маршрутните разписания в Пловдив. Документът е публикуван на сайта на Общината за обществено обсъждане по предложение на кмета Костадин Димитров с идеята граждани да се запознаят и да дават предложения, докато влезе в сила. 

Пенсионерки пазят паркомясто пред блока срещу 50 лева 

Пенсионери са намерили начин да си изкарат допълнително пари, помагайки на шофьори да си решат проблема с паркирането. Примерът е на една от улиците в кв. „Смирненски“. Репортер на „Марица“ научи, че две възрастни пловдивчанки предлагат услугата да пазят паркомястото пред блока, докато конкретният им клиент се върне от работа. Това хич не струва много - 50 лв. месечно, но пести много нерви.

Опасно е да реформираш службите у нас

Това заяви в интервю за "Марица" бившият вътрешен министър Емануил Йорданов. Как ще се развие грозният сигнал около МВР и митниците четете в броя та вестника утре. 

Оцени новината

Оцени новината
4.5/5 от 4 оценки
4.5/5 от 4 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?