1939
Следвайте ни

Четете в Марица: Партиите търсят 8000 труженици за вота с 200 лева надник

viber icon

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни теми, интервюта и разработки. Акцентите сега, десертът утре на пазара: 

До 300 лв. за фалшив COVID сертификат в Пловдив

Сигналите  за измамата  са получени в прокуратурата и РЗИ. Не са единици случаите, при които самите пациенти предлагат сума на джипито си, за да им съдейства за неистински документи за имунизация. 

Партиите търсят 8000 труженици за вота с 200 лева надник

До 12 октомври, когато изтича последният срок, се очаква да бъдат назначени 4043-ма членове на секциите в Пловдив. Приблизително толкова са нужни и за областта. 

Кошмарите на соца възкръснаха в кралството

Опашките по бензиностанциите и празните щандове ще продължат поне до Коледа. Фантастично за обикновения човек може би, но не и неочаквано за мнозина анализатори, които в продължение на години предупреждаваха за перфектната буря, която Брекзит ще доведе на Острова. 

Три причини БГ икономиката да буксува

Една от тях е, че служебното правителство спря работата по някои от големите инфраструктурни проекти,  започнати от ГЕРБ.

Георги Стоев, макроикономист: Кризата със скъпия ток няма да спре ежегодния ръст на заплатите 

Всичко е въпрос на потребителска кошница. Ако човек е структурирал така потреблението си, че в него да присъстват само основни неща ​-  храна, облекло и стоки от първа необходимост, ударът ще е голям.

Ставаме световен лозаро-винарски център

Пловдив има шанс да стане световен лозаро-винарски център. В региона предстои да се открие първият изнесен офис на Международната организация по лозата и виното (OIV), както и опитно поле по лозарство.

Ден преди старта на първенството в НБЛ -  Йордан Янков: Шампионатът ще е по-силен, но и мечтите ни са по-големи

Готови сме за битка. Иначе имаме още много проблеми, които отстраняваме. В Бургас ще ни липсва тежкото крило Робертс Фрейманис. Надявам се да е на линия за следващия мач.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ivan zavet80g albe11g.,

Ivan zavet80g albe11g.,

07.10.2021 | 23:49

Hala zamii sto. Ooooiiyyyyyyy.,✌️✌️✌️✌️

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?