Следвайте ни

Четете в "Марица": Партиите между номерата на каръка и късмета

viber icon

Добър вечер, след минути откриват Европейското първенство, където ще видите каймака на футбола. Приятно гледане! Утре сутринта обаче ви чака каймакът на най-интересните новини, пиперливи коментари и любопитни интервюта.

Събира ги съботният брой на вестник "Марица", която отново надминава себе си. Акзентите:

 

Партиите се люшкат между номерата на каръка и късмета

Всеки път, когато дойде време ЦИК да тегли жребия за номерата на партиите и коалициите за явяването им на поредния вот, настава оживление. Колкото и да отричат, повечето политици страдат от суеверие.

Затова и така трепетно чакат да разберат под кой номер ще потърсят подкрепа от електората. Тегленето на номерата за предстоящите извънредни парламентарни избори през юли стана миналата сряда.

-. Какво е значението на изтеглените номера, прочетете в „Марица“

 

Десант с ваксини в Столипиново

Здравните власти в Пловдив стартират мегакампания за ваксинация в етническите квартали, където процесът драстично изостава. В акцията, която стартира в "Столипиново", се включват местни лидери, които ще се боцкат първи, за да покажат на останалите, че имунизацията не е опасна. 

 

Пловдив казва „Corona ciao!”  с мощно музикално лято

Музикалните сцени в Пловдив се отприщиха. През май миналата година пандемията постави на пауза културните афиши и събитията в града под тепетата бяха епизодични, в дълги периоди и нулеви поради наложените противоепидемични мерки.

 

Кой за колко пее на родната сцена: Лили – шампион

Платил съм данъци върху 500 000 лева за последната година без карантина (2019) и не ме е срам да го кажа. Това сподели поп идолът Любо Киров в тв интервю наскоро. И му сваляме шапка за откровеността.

Като си талантлив и кадърен, като си плащаш данъци върху заработеното, може да изкарваш и милиони, и милиарди. „Марица“ се вдъхнови от признанието на Любо и поразпита тук-там колко вървят родните звезди.

 

Данъчните в Пловдив продадоха на търг златните пендари на маг Надя

Пловдивският апелативен съд отказа да възобнови дело за измама и остави без уважение искането на осъдена на 5 години лишаване от свобода жена, известна като ходжа Надя или маг Надя. Тя е наказана за множество измами - разваляла „черна магия“ по телефона и е вземала крупни суми и злато за това. Един от градовете, където е "работила", е Пловдив.

 

Американци ще правят термометри в Стамболийски

Американска инвестиция предстои да бъде реализирана на територията на Стамболийски. На 15 юни ще стартира работа филиалът на компанията WATTS, световен производител на всичко, което касае отоплението, климатизацията и вентилацията. Кметът на Община Стамболийски Георги Мараджиев вече се срещна с директора на фирмата за България Милен Найденов.

 

Тато пръв пробвал асансьора на най-високия хотел в Пловдив

На 18 юни т.г. парк-хотел „Санкт Петербург” отбелязва своя 40-и юбилей. По този повод Михаил Боев, един от първите директори в хотела, сбъдна една своя отдавнашна мечта - да събере част от колектива, поставил основите на перлата в родния туризъм.

  

Смолян празнува с родопски хайдути и 101 каба гайди

Пищна програма за празника на обединения град Смолян стягат Общината и фондация "Родопис". 

След голямото затишие в пандемията на сцената на Амфитеатъра ще се изявят общинският духов оркестър. След него официално празникът ще бъде открит с участието на родопски хайдути и 101 каба гайди, концерти на НУФИ Широка лъка, ансамбъл „Еподай”, и хоровод с клуб "Хоро".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?