Следвайте ни

Четете в Марица: Отварят мантинелите на Околовръстното

viber icon

Няма нужда да подслушвате съседите, съботният "Марица" знае всички тайни на Пловдив и областта. И ще ви ги разкаже с удоволствие в утрешния брой. Само акцентите, а качествените интервюта, анализи и информации търсете във вестника.

 

Отварят мантинелите на Околовръстното

Мантинелите на новоремонтирания участък от околовръстното шосе на Пловдив остават и няма да бъдат премахнати. Това каза инж. Иван Досев от Управителния съвет на Агенция "'Пътна инфраструктура", който вчера сутринта инспектира трасето и предпазните съоръжения заедно с кмета Здравко Димитров.  

Ще има преработка на проекта и където има възможност, ще се предвидят аварийни площадки за спиране", каза Досев. 

 

Цветан Цветанов с интервю за скандала на годината

 

Скандалите със СРС-та преди избори винаги са съмнителни. Това заяви в интервю за "Марица" лидерът на "Републиканци за България" Цветан Цветанов. какво каза още за подслушването четете в утрешния брой на вестника.   

 

Абитуриентки с носии преди бала

18 родолюбиви девойки избраха да се пременят с везани ризи и сукманчета за уникална фотосесия преди купона. Те се довериха на известния пловдивски фотограф Димитър Дардов за уникални фотосесии преди бала. Той не изневери на своя стил и събра най-хубавите за своя фотографски проект - "Класът на Дардов".

 

Ударно събират глобите за неправилно паркиране 

От Община Пловдив предприемат безкомпромисни мерки срещу нарушителите, които не си плащат навреме глобите за неправилно паркиране. Ако шофьорът се ослушва, след като му е връчен акт или фиш, администрацията изпраща длъжника на ТД на НАП, където се образува изпълнително дело. 

 

Царицата с венец от рози влезе в учебниците

Царицата на розите от Карлово краси български шоколад, сладкото изкушение се продава по летищата, както и в магазини в  чужбина.  Картички с лика на момичето с венец от рози на главата си има в книжарниците и магазините за сувенири по Черноморието от Шабла до Несебър и Бургас.  Цветна снимка на Царицата на розите  е  част от статия за маслодайната роза  в учебник по английски език за четвърти клас на издателство „Просвета“.

 

Десертът! Братя Аргирови с уникална изповед

 

пред "Марица". За фенките, любовта, Пловдив, парите и слава. Не го пропускайте.

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?