71
Следвайте ни

Четете в "Марица": Отиват си BG консерваторите, идват либералите по западен модел

viber icon

Най-интересното от новия брой на вестниск "Марица".


Кабинетът се пече, Кирил Петков звъни на Слави


Създаването на редовен кабинет след третите парламентарни избори за тази година вече не е мираж. Победителите от 14 ноември "Продължаваме промяната" са започнали преговори с евентуалните партньори часове след вота. Това обясни съпредседателят на новата формация Кирил Петков, който е спряган и като бъдещ премиер. "Идеята е да направим нов процес на дискусия. Вярваме, че имаме доста неща, които ни обединяват. Имаме много общи теми, включително и с ИТН", обясни Кирил Петков.

 

Отиват си BG консерваторите, идват либералите по западен модел - интервю с политолога Първан Симеонов


Пътеводител повежда туристи по стъпките на Апостола

Първи пътеводител, посветен на Апостола, повежда по неговите стъпки. Изданието е на национален музей „Васил Левски“ в Карлово с партньорство с Регионалния исторически музей в Ловеч и Българската търговско-промишлена палата. То е под научната редакция и съдействие на проф. Пламен Митев и се финансира от Министерството на културата.


Баща и дъщеря създадоха зелен проект с мисъл за семейството


Осем еднофамилни редови къщи са най-новата инвестиция в южното предградие на Пловдив. Комплексът е с изглед към Родопите и е развит по проект на арх. Едвард Христов и дъщеря му арх. Боряна Христова.

Младата дама осмисля визията за място, където хората живеят, творят, почиват си, отглеждат децата си и израстват в тези пространства. 


Избирайте инвеститори с добър имидж, когато купувате имот - Това апелира в интервю за "Марица" Полина Стойкова, изпълнителен директор и съсобственик на BULGARIAN PROPERTIE

 

Съдът спря вписването на решенията от Конгреса на БФС


Софийският градски съд е спрял вписването на решенията от последния конгрес на БФС. Така той е потвърдил решението на колегите си от първа инстанция - Районен съд София. Решението на магистратите е по жалба на ФК Балкан (Варвара). От клуба се оплакаха, че представителят им Георги Градев не е бил допуснат на форума, въпреки че имат право на представителство като редовен член на съюза. Решението може да се обжалва в едноседмичен срок в Софийския апелативен съд.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Чичи

Чичи

16.11.2021 | 23:54

. Преди някоя година , един Пловдивски депутат от БСП каза че 80 % от Българите са дебили . Тогава реагирах , но сега се убедих че не 80 , а около 35 % са дебилите и както бе казал " Царя " че чипа и е сбъркан . С идването на Педалите вече всичко е ясно .

Отговори
3 3
Ivan zavet80g albe11g.,

Ivan zavet80g albe11g.,

16.11.2021 | 21:38

Zamitai nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...,,,♨️✴️⚕️⚕️➖♦️♣️️⚡⚡✨⭐️️️✌️✌️✌️Σ(ಠ_ಠ)Σ(ಠ_ಠ)Σ(ಠ_ಠ)ಠ ͜ʖ ಠಠ,_」ಠಠ,_」ಠಠ﹏ಠ(⌐■-■)(⌐■-■)(ಠ_ಠ)>⌐■-■ಠᴥಠಠᴥಠ(ಠ_ಠ)━☆゚.*・。゚(ಠ_ಠ)━☆゚.*・。゚(ಠ_ಠ)━☆゚.*・。゚(ಠ_ಠ)━☆゚.*・。゚(ಠ_ಠ)━☆゚.*・。゚(ಠ_ಠ)━☆゚.*・。゚️️‍️️⛄️⛱️⛈️⭐☔⛅️️️️

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?