Следвайте ни

Четете в „Марица“: "Окото на Пловдив" раздели града

viber icon

Утре свършва месец май, но пък започва седмицата. В медийния бизнес отдавна е ясно - всичко интересно започва и свършва с "Марица". Отново сме приготвили брилянтен брой, акцентите сега, а десертът на пазара утре.


Ончо от аферата "Вносителите" дължи 32 млн. на НАП


Приходната агенция има да събира крупна сума пари от стотици фирми в Пловдив, показа проверка на "Марица".  Най-големият длъжник, чи​ито борчове не са обезпечени със съответните финансови средства или имущество, е "Ексон Корпорейшън" ЕАД. Дружеството дължи на хазната 38 846 266.52 лв.

 

"Окото на Пловдив" раздели града
Огромно виенско колело е издигнато на пл. "Централен".  Работници монтираха съоръжението през двата почивни дни и се очаква тази седмица атракцията да бъде достъпна за любителите на адреналин. Колелото стига до 7-ия етаж на бившия партиен дом, където сега се помещава част от общинската администрация.

 

"Капана" - арт с дъх на бира и още нещо
Случката с Митко, който продава чорапи, и отприщилото се обществено недоволство срещу "инвеститора" в "Капана", който ступа безобидния талисман на пловдивския център, отвори отново дискусията за бъдещето на квартала. Тя се води цяла петилетка с променлив успех за спорещите. Замислен като люлка на творческите индустрии, "Капана" се превърна във веселяшка пивница под открито небе. Защо ли?

 

Жан има всички шансове да влезе в парламента

– интервю с проф. Мария Пиргова


Проект на ВиК вкара в капан стотици шофьори край Младежкия хълм

Започват нови задръствания  в градския трафик, този път на бул. „Копривщица”, където ще се подменя водопроводът. Тапи покрай Младежкия хълм се образуваха още в събота, макар и за кратко. Изнервените шофьори негодуваха защо една от лентите от страна на тепето е отцепена, за да не минават коли, но не е поставена никаква сигнализация, нито гражданите са информирани от Община Пловдив за въведеното ограничение.

 

Район "Северен" търси главен архитект срещу 780 лв.


Млади специалисти в различни области имат шанс да се реализират в държавни и общински структури в Пловдив, но срещу изключително скромни заплати. Свободните позиции са обявени, а кандидатите ще се избират след проведен конкурс с решаване на тест и интервю. Желаещите да побързат, тъй като сроковете за подаване на документи изтичат след броени дни.

 

Блондинките пускат руса криптовалута


Русите дами в България вече ще имат собствена криптовалута, с която ще атакуват финансовите пазари. Навръх Международен ден на блондинките тяхната асоциация у нас за първи път ще представи своя блондикойн, криптовалутата, която ще бъде пусната на виртуалния паричен пазар.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?