Следвайте ни

Четете в "Марица": Няма щети от Виенското колело на площада

viber icon

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни теми, интервюта и разработки.

 

1. Готви се приватизация на Здравната каса и замяната с няколко частни фонда.

Това предупреди пред "Марица" проф. Тодор Кантарджиев, пенсионираният набързо директор на Националния център за заразни и паразитни болести.

 

2.  ДБ, Слави Георгиев и Али Байрям - патерици на ГЕРБ в ОбС.

Съветниците, които гласуват под команда от "Империал", опитаха да осигурят 1,7 млн. допълнително за районните кметове в навечерието на изборите. Сплетните между групите поставиха в риск спешните ремонти в две детски градини и важни проекти в образованието, за които са осигурени държавни средства

 

3. Училището в Мулдава е лидер в областта при малките матури с успех 5,75.

Изненадващо училища на село поведоха класацията по резултати на тазгодишните национални външни оценявания в 4. клас. На второ място е НУ „Св. Климент Охридски“ във Войсил. Там малките матури са държали само 8 деца, като средният успех по двата предмета е 5,56: по български език и литература - 5,75, а по математика - 5,38.

4. Няма щети от Виенското колело на площада.

Площад "Централен" е все така без Акт 16 заради бавната работа на чиновниците в НИНКН. В Община Пловдив е извършена проверка на настилката на пл. "Централен"  след монтажа на виенското колело. Не сме констатирали щети, каза зам.-кметът по строителство Пламен Райчев по повод на внесеното питане от общинския съветник от "Съюз за Пловдив" Евелин Парасков. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?