Следвайте ни

Четете в Марица: Новият общински съвет стартира с шест рокади

viber icon

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни теми и разработки:

 

Големите дарители оживяха в Градската градина.

Десетки водещи пловдивски политици, бизнесмени, журналисти и общественици дойдоха вчера на откриването на изложбата „Дарителите“ на вестник „Марица“ и „Хермес медия“. Експозицията, посветена на най-големите филантропи от миналото, е част от културната кампания „Пловдив през годините“. 

Новият общински съвет стартира с шест рокади.

Шестима съветници, избрани по време на вота на 27 октомври, напускат новия местен парламент в Пловдив и на тяхно място влизат следващите в листите. Вместо петимата кметове в групата на ГЕРБ влизат следващите в листата - Станислава Лулчева, Ангел Славов, Иван Вичков, Фиданка Кацарева и Анета Господинова. ГЕРБ има 17 съветници.

Наказват подготвак да мие тоалетните.

Това предизвика вълна от жалби и подкрепа срещу екипа на ДГ „Мир”.

Съдебен изпълнител започна да изпразва къщите от терена от 12 декара на Кукленско шосе, на който бяха къщите на бившите работници в тухларната фабрика.

Фамилия Калпакчиеви е продала имота на фирма, която иска да влезе във владение и да построи на мястото складова база. Проблемът с работническите жилища е от 1993 година. 

Наследниците на пивоворна „Каменица” още си търсят дела.

Правнуците на Ида Пютер завеждат ново дело в Страсбург. Причината е 9-а поред експертиза за оценка на активите на предприятието, за която специалисти искат 23 000 лева хонорар.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?