Следвайте ни

Четете в „Марица“: Нова схема в поръчките - жалваш търга и печелиш 

viber icon

В новия брой на "Марица" четете:

"Излизам от политиката с чест", заявява Менда Стоянова

 Бившата депутатка в три парламента и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ даде интервю, в което разкри плановете си за своето бъдеще. 

 "Смятах да си направя отвод, ако някой ме предложи в ИК, но сега разбирам, че това е мнението и на председателя на партията, с което аз съм абсолютно съгласна. Нека да влязат по-млади и по-креативни хора с нова енергия",  твърди  Менда Стоянова.

Нова схема в поръчките - жалваш търга и печелиш 

Столичната "Парсек груп" , обжалвала търга, печели  ремонта на улица "Даме Груев" в район "Южен" след втори опит на Община Пловдив да избере изпълнител за обекта. 

Отнемат имоти за близо 2 млн. лв.на строителен бос

Комисията на Сотир Цацаров е внесла иск в Окръжния съд, с който иска да бъдат отнети 1 905 109 лв. от пловдивския строителен предприемач Боян Савов. 

Той бе част от престъпната група, задържана за данъчни престъпления на територията на три града - Пловдив, Бургас и столицата.

ГЕРБ се пребори за бастион на ДПС

ГЕРБ е спечелила най-много гласове в четири от 9-те населени места в община Лъки. А в една от тях - сeло Югово, гласувалите за партията на Бойко Борисов са толкова, колкото и тези за "Изправи се! Мутри, вън!". Това сочат окончателните резултати на ЦИК от изборите на 4 април. 

40% от семействата с ученици са в риск от бедност

Огромните различия в социалното положение водят до липсата на равен достъп до образование и този проблем изобщо не касае само децата от малцинствата, според един от акцентите в приложение "Образование".

Пловдивският университет се отказа от приемния изпит по български език в кандидатстудентската си кампания тази година. До момента той бе вход за повечето специалности и на него се явяваха най-много кандидати - и на предварителна, и на редовна дата.

Руският посланик Елеонора Митрофанова:  България да заложи на прагматизма, а не на натрапена солидарност

Руснаците и българите на подсъзнателно ниво усещат близост и симпатия един към друг, няма престореност и фалш, казва новият пратеник на Кремъл у нас в интервю пред "Марица".

34-годишен пловдивчанине е най-популярният БГ влогър 

В началото на април каналът The Clashers на Слави Панайотов премина психологическата граница от 1 млн. абонати. Важно уточнение е, че има и по-популярни българи в YouTube, но техните видеа са на аглийски език. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ццц

Ццц

15.04.2021 | 00:14

Чест - това е мръсна дума за политиците, както тамяна за дявола! Виж да каже с пълни банкови сметки или торби ще й повярваме.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?