Следвайте ни

Четете в "Марица": НИНКН решава за къща "Ламартин" и Хуманитарната

viber icon

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни теми:

Правиш ковид тест в Пловдив, търсят те от РЗИ-Враца

Здравните власти търсят пловдивчанин, който е заразен с коронавирус и трябва да е под карантина, във Враца. Причината е, че преди 6 години е живял там и е имал временна регистрация. Постоянният му адрес обаче е в Пловдив. Същият фигурира и в системата на НОИ, от където се изплащат и болничните за карантина.

Пловдивчани свиха с 30% кръчми и разходки, висят в аптеките 

Пловдив има отлив с 29 на сто на посещения на заведения, ресторанти и търговски центрове. В същото време това увеличи ходенето на гости у дома. Придвижването в жилищни райони и сгради се е увеличило със 7%.

По-ниска е и посещаемостта в парковете и откритите места на отдих. Докато в края на септември разходките са били с 80% ръст, сега те са намалели с 31%. Освен това пловдивчани по-малко ходят до работните си места.

НИНКН решава за къща “Ламартин” и Хуманитарната

Експерти от НИНКН ще се произнасят за реставрация на фасадите на Хуманитарната гимназия “Св. св. Кирил и Методий“ и на къща “Ламартин“ в Стария град. Проектите са
подготвени в район “Централен” и са внесени за съгласуванe в Националния институт за недвижимо културно наследство

Към трите Д за прибавим и още едно за учителите - доверие - интервю с Лидия Йорданова.

Тя е председател на Балканската асоциация по психодрама, социометрия и групова психотерапия и започва ежеседмични безплатни онлайн групови терапии за споделяне и психологическа помощ на учителите за намаляване на стреса в условията на пандемия. Професионалното съсловие на педагозите е една от гилдиите с най-голяма степен на неизказване на собствените проблеми и премълчаване на емоциите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

saad

saad

12.11.2020 | 08:39

Google плащаше между 16 000 и 32 000 долара на месец за цялата работа онлайн от дома. По-малкият брат беше безработен от три месеца и преди месец имаше чек за 32 475 долара. Тя работеше вкъщи четири часа на ден и доходите можеха да бъдат дори по-високи. И така започнах.===>>>www.Selfmax5.com

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?