Следвайте ни

Четете в "Марица": Не съм гръмоотвод на кмета, нито жертвен агнец, казва Илия Кирчев

viber icon

Банка в края на града обменя старите двулевки

Пловдивчани ще трябва да бият много път, за да обменят хартиените си 2 лева в монети. Банкнотите с този номинал пловдивчани ще могат да обменят в новия Касов център на БНБ, който се строи в момента на Скобелева майка.

Илия Кирчев: Не съм гръмоотвод на кмета

Не съм гръмоотвод на кмета, нито жертвен агнец. Това заяви в интервю за "Марица" бившият финансист на общината Илия Кирчев. Какво каза още той четете в утрешния брой на "Марица".

Разследват болничен шеф за фалшиви сертификати

Икономическа полиция проверява директора на МБАЛ Велинград д-р Чешмеджиев по сигнал, че е източвал пари от НЗОК с неистински документи.Според сигнал, който се разследва от Икономическа полиция в Пазарджик, практикуващият като мениджър и ортопед лекар е представил фалшиви сертификати за професионална квалификация и проведени специализирани курсове, за да сключи договор за клинични пътеки, а НЗОК да заплаща лечението на пациенти по тях. 

40% ръст на пловдивски студенти на Острова 

На фона на общия отлив от следване зад граница заради коронавируса Пловдив отчита над 40% ръст на кандидатите да се обучават във Великобритания. Те са се възползвали от по-ниските такси с гарантирано финансиране след Брекзит. От догодина сумите ще скочат драстично, но приетите сега ще са при заварено положение. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?